Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fáradtatok már bele a párkeresésbe, ismerkedésbe?
Figyelt kérdés
én már nagyon. nincs kedvem beszélgetni, randizni meg ilyesmi. olyan értelmetlennek tűnik. veletek volt már ilyen? de jó lenne társat találni csak a keresgélés unalmas már2014. aug. 27. 22:11
2/22 anonim válasza:
Én is,több,mint 8 év után beleuntam konkrétan.Mivel feleslegesnek érzem,ennyi időn keresztül semmi nem jött össze ,pedig végig aktívan próbálkoztam.
3/22 A kérdező kommentje:
és feladtátok? vagy mit lehet ez ellen tenni?
2014. aug. 27. 22:14
4/22 anonim válasza:
nekem még nem volt ilyen, fiatalabb koromban pár rövidebb 2-3 hetes volt és azóta két hosszabb( 4 év, 3 év ) , de most lehet, hogy én is neki kell h vágjak... szóval ti, hogy csajoztok? és milyen sikerekkel? mennyire utasítanak vissza a lányok?
6/22 A kérdező kommentje:
keresel helyettem pasit nekem ötös?:)
2014. aug. 27. 22:17
7/22 anonim válasza:
epp az a baj, hogy tulsagosan akarjatok hogy valakitek legyen, es ezt a csajok kilometerrol megerzik
erzodik hogy mind1 ki, csak legyen a baratnotok es ez nagyon visszataszito, utanna itt sirtok hogy nem kelletek senkinek
engedd lazabbra a dolgokat, csak beszelgess, ne ismerkedj, hamarabb ossze jossz valakivel mint gondolnad
8/22 anonim válasza:
én is így vagyok vele... újra és újra lefutni azokat a köröket, nagyjából előre tudva, hogy értelmetlen. aztán hirtelen találsz valakit, akivel ezek az ezredszer ismételt bemutatkozások érdekesség válnak, akinek szívesen mesélsz, és akit szívesen hallgatsz, és nem úgy tekintesz rá, mint "még egy próbálkozás, lesz ami lesz", hanem hogy "ő kell nekem".
9/22 A kérdező kommentje:
hetes. először is én lány vagyok. másodszor egy kicsit sem görcsölök, nem keresek mindenáron de ismerkedtem, randizgattam eddig. már unom. és a lényeg. kicsit sem mindegy kivel jövök össze ezért keresgélek nem pedig leállok az elsővel akinek megtetszek. olvass figyelmesebben:)
2014. aug. 27. 22:26
10/22 anonim válasza:
Én sose kerestem direktbe, majd jön ha jön és kész.. ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!