Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miért untam bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért untam bele az ismerkedésbe?

Figyelt kérdés
Olyan egyhangú mindig bemutatkozni, stb, aztán kis ideig találkozgatni, aztán megint más... Semmi értelmét nem látok. :/
2013. jún. 1. 23:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hát akkor pihentesd. Előbb-utóbb úgyis megint hiányozni fog, akkor megint el kezdesz ismerkedni.
2013. jún. 1. 23:03
 2/14 anonim ***** válasza:
HONNÉT TUDJUK H TE MIÉRT UNOD? :) NEM ISMERÜNK
2013. jún. 1. 23:03
 3/14 anonim ***** válasza:
12%
mert te magad vagy unalmas.
2013. jún. 1. 23:05
 4/14 anonim ***** válasza:
19%
már ezt a kérdést is olyan unalmas volt elolvasni, azt hittem sose érek a végére, ez a világ legunalmasabb kérdése!!
2013. jún. 1. 23:05
 5/14 ájszíjú ***** válasza:
vazze süniii politika topicban is hallottam a kiabálásod
2013. jún. 1. 23:06
 6/14 anonim ***** válasza:
Csinálj szilvásbuktát, az nem unalmas
2013. jún. 1. 23:06
 7/14 anonim ***** válasza:
te tuti nem vagy politika aktegóriában
2013. jún. 1. 23:09
 8/14 anonim ***** válasza:
Ugyanez nálam is, de csak magát a személyt unod. Ha viszont érdekesnek találod a másikat, egyből nem lesz unalmas.
 9/14 anonim ***** válasza:
hát de fú
 10/14 anonim ***** válasza:

mer állandóan ismerkedsz, nem kell minden "átlagnál jobban kinéző" emberkével elmenni, és találkozgatni

én max évente találok 1 olyan lányt akiért tényleg megrágnám a betont, hogy lássam.. és ilyenkor már az is izgi ha smsezünk

a többi leány nyugodtan lehet unalmas, úgy se fogok beléjük esni, így nincsenek elvárásaim

2013. jún. 1. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!