Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vágjak bele újra az ismerkedésbe?
Figyelt kérdés
Az exemmel 3 hete szakítottunk (közös megegyezés volt, nem működött a kapcsolat), én valahogy mégsem tudok túllépni és nem merek újra ismerkedni. Lelkileg belefásultam ez utóbbi kapcsolatba, elvesztettem a régi magabiztos önmagam. Bár az exem már nem igazán hiányzik, kapcsolatra mégis vágyom, hiszen tőle sem kaptam meg azt, amire igazán vágytam. Mégis lehet jobb lenne "pihenni" kicsit és újra rátalálni önmagamra? Node azt hogyan is kell? (20 éves vagyok)2008. nov. 30. 19:51
1/2 Srapnel válasza:
Munka, sport, új hobby, új klub, eljárni ide-oda a régi barátnőkkel, a pasikat meg hanyagolni egy ideig. Csinálj olyat, amihez nem kell pasi, ennyi az egész.
2/2 anonim válasza:
Szerintem ha talalsz magadnak,egy uj baratot/baratnot akivel eleinte csak haverok,nagyon jo baratok lesztek ki is "pihenheted" magad es jol is erzed magad :) Kozben nem azt sem felejted el,hogy milyen amikor egy kapcsolatban elsz,mivel onmagadat adhatod masoknak,es talan ujra szerelmes leszel!
puszii:*:*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!