Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miért untam bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért untam bele az ismerkedésbe?

Figyelt kérdés
Olyan egyhangú mindig bemutatkozni, stb, aztán kis ideig találkozgatni, aztán megint más... Semmi értelmét nem látok. :/
2013. jún. 1. 23:02
1 2
 11/14 ájszíjú ***** válasza:
#7 csak voltam
2013. jún. 1. 23:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Most miért vonjátok bele a politikát az ismerkedésbe? Ja tényleg, az államnak is az a célja, minél többet ismerkedjenek, oké most már emlékszem. Te is tedd ezt kérdező, ismerkedjél majd alapítsál családot.
2013. jún. 1. 23:18
 13/14 anonim ***** válasza:

az úgy már ok, mert túl nagy a százalékod :)

és sündiszno, nem szoktam állami párkereső bulikba járni

2013. jún. 1. 23:22
 14/14 anonim ***** válasza:
na én meg 5 éve egy pasival vagyok és nem unom ,nem tudom hogy lehet,hogy ennyi idő után se unom és nem múlt el a szerelem.
2013. jún. 1. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!