Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért untam bele a lányokkal ismerkedésbe?
Figyelt kérdés
2014. jún. 1. 17:51
1/5 anonim válasza:
Ha tippelnem kellene nyilván nem azért mert mindet megkapod.
2/5 anonim válasza:
Szerintem ezt már sok férfi átélte, de nem adták fel, mert miért is adták volna... (a lelki betegeket most hagyjuk)
Mellesleg ezt már én is éreztem, de ugye én fordított esetben. :D
3/5 anonim válasza:
Vagy egyiket sem kapod meg. Beleuntál, beleuntál. Ennyi. Majd megjön a kedved, menj el ide-oda.
4/5 anonim válasza:
Mert béna voltál benne, nem voltak siker élményeid és mivel gyenge jellem vagy, inkább feladtad.
5/5 anonim válasza:
Nem hinném, hogy feladta, csak megpihen egy kicsit. (önsajnálatot mellőzve, igaz???)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!