Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha netes társkeresőkön tanárként olyan lányokkal hoz össze a sors, akik jóval kevesebbet keresnek nálam és ezt én nem tudom tolerálni, hogy ha kapcsolatra kerülne a sor, akkor mindent csak nekem kellene fizetni?
Figyelt kérdés
Tanár vagyok egy középiskolában. Szerencsére viszonylag jobb szakokat végeztem, (kémia-biológia) így jó eséllyel mindig lesz munkám (ha lesz gyerek). Kézhez 150 felett kapok. Netes társkeresőkön próbálkozok, de mindig olyan lányokkal jönnék csak össze, vagy csak azok írnak vissza, akik bár dolgoznak, de 100 ezer alatt kapnak kézhez, ezt pedig én annyira nem tolerálom. Tudom, a pénz nm fontos egy kapcsolatban, de akkor is.2014. máj. 19. 07:11
1/29 anonim válasza:
.... nem is kapcsolatot keresel, hanem lyukat.. Azt valóban olcsóbban is megtudod oldani, mint szülinapi, és karácsonyi ajándékokkal...
2/29 anonim válasza:
Tanár úrnak magasak az elvárásai. Gondolom ha tanár úr talál magának egy társat akivel véletlenül össze is fog bútorozni, akkor véletlenül sem fog a tanár úr főzni / mosni / takarítani.
3/29 anonim válasza:
Az kemény, ahhoz képest, hogy te sem keresel sokkal többet....
4/29 anonim válasza:
Akinek esze van az tisztában van azzal, hogy kicsuda-micsuda egy pedagógus, és oly messze elkerülni, még a fajtáját is, amennyire csak tudja.Úgy hogy adok én neked tanácsot: Ne más pénzére blazírozz, hogy majd az életszinvonaladat majd az felemeli.
5/29 anonim válasza:
még megérteném ha 300e körül keresnél és tényleg a pénzedért megy hozzád vagy jön veled össze de így...
6/29 anonim válasza:
Keress még jobban. Csináld magadnak minden nap, és milliók ütik a markodat! :)
7/29 anonim válasza:
Akkor halj meg egyedül! Nem tudom mire f
8/29 anonim válasza:
Hát igazából azt teszel, amit akarsz. Én biztos nem jönnék veled össze ezek után.
9/29 anonim válasza:
Akinek volt pedagógussal párkapcsolata, azt a büdös életbe nem tudjátok rávenni még egyszer, hogy valaha egy pedagógussal kezdjen ismét. Sznob banda. Némelyikötök esetleg ért a gyerekekhez, de a nagy többségetek semmit, csak kiseggeltétek az iskolát annó.Emberileg meg büdös a meló, de a pénzt azt szeretitek, hiszen a sznobság az nagyon megy nektek.
10/29 anonim válasza:
Egyébként el nem tudom képzelni hogy hogy kerül az szóba hogy ki mennyit keres...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!