Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha netes társkeresőkön tanárként olyan lányokkal hoz össze a sors, akik jóval kevesebbet keresnek nálam és ezt én nem tudom tolerálni, hogy ha kapcsolatra kerülne a sor, akkor mindent csak nekem kellene fizetni?
Figyelt kérdés
Tanár vagyok egy középiskolában. Szerencsére viszonylag jobb szakokat végeztem, (kémia-biológia) így jó eséllyel mindig lesz munkám (ha lesz gyerek). Kézhez 150 felett kapok. Netes társkeresőkön próbálkozok, de mindig olyan lányokkal jönnék csak össze, vagy csak azok írnak vissza, akik bár dolgoznak, de 100 ezer alatt kapnak kézhez, ezt pedig én annyira nem tolerálom. Tudom, a pénz nm fontos egy kapcsolatban, de akkor is.2014. máj. 19. 07:11
11/29 anonim válasza:
"- oh szia helyes vagy, akarsz ismerkedni?
- Persze , de előtte lefénymásolnád a fizetési papirodat?"
12/29 anonim válasza:
Köszönöm a példát, teljesen életszerű. :D
14/29 anonim válasza:
Aki szidja a pedagógusokat, valószínűleg csak sz@r tanárai voltak. Nem kell általánosítani.
15/29 anonim válasza:
14 Nagyon mellé ment:) A réges-régi pedagógusok még értek valamit. De a mostaniak..hagyjuk.
16/29 anonim válasza:
A Kedves Tanár úr tipikus példa arra, hogy lehet saját szakterületén esetleg nagyon jó, de nevelnie azért nem kellene. Milyen példát mutat így a tanítványainak?
Egyébként szerintem tipikus provokatív kérdés, kamu!
17/29 anonim válasza:
150 ezerrel azért nem nagyon dicsekednék! Azért remélem egyszer megismerkedsz egy nővel, aki nagyon tetszik majd, de kiderül, hogy ő meg 200 ezret keres, és ezért dobni fog! :D
18/29 Költőnő? válasza:
Utolsóval maximálisan egyet értek.
Régebben nem verték magukat a diplomára, csak tették a dolgukat. Persze akkor is volt már ocsú köztük de nem ennyi mint ma.
Egyébként meg innentől ne sírjanak a tisztelt pedagógusok, h szarul keresnek, ha ilyen "jól " el vannak eresztve :)))
19/29 anonim válasza:
Ne haragudj de egy kömüves vagy äcs is keres ennyit diploma nélkül sőt többet is
20/29 anonim válasza:
Nem akarok senkit megbántani, de a diplomásoknál a tanár/tanító a legalja szakterület. Legalábbis középiskolából tőlünk a leglustábbak, legbutábbak jelentkeztek annak, nem csoda, hogy a diplomások között "alsókategóriás" a fizetésük. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!