Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, ha netes társkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha netes társkeresőkön tanárként olyan lányokkal hoz össze a sors, akik jóval kevesebbet keresnek nálam és ezt én nem tudom tolerálni, hogy ha kapcsolatra kerülne a sor, akkor mindent csak nekem kellene fizetni?

Figyelt kérdés
Tanár vagyok egy középiskolában. Szerencsére viszonylag jobb szakokat végeztem, (kémia-biológia) így jó eséllyel mindig lesz munkám (ha lesz gyerek). Kézhez 150 felett kapok. Netes társkeresőkön próbálkozok, de mindig olyan lányokkal jönnék csak össze, vagy csak azok írnak vissza, akik bár dolgoznak, de 100 ezer alatt kapnak kézhez, ezt pedig én annyira nem tolerálom. Tudom, a pénz nm fontos egy kapcsolatban, de akkor is.
2014. máj. 19. 07:11
1 2 3
 21/29 Andrea Henrietta ***** válasza:

1. Ha társkeresőkön csajozol, akkor ne is csodálkozz, hogyha a pénzedre mennek. Egy olyan nő, aki arra kényszerül hogy ilyen oldalakon keressen párt, az pasi arca után a havi jövedelme a következő kritérium amit megnéz.

2. Nem tudom a tanár úr mit van úgy el a 150 ezerrel. Persze nem rossz fizetés, de azért nem is kitudja milyen nagy. Ebben az esetben még nem áll fent az hogy a nők a "jujj de nagy fizuja van, vetessük el magunkat feleségül" szituáció

3. Férfiként nem éreznéd magad kissé megalázva ha a párod többet keresne nálad? A tipikus család-fennállás még mindíg (többé kevésbé) érvényes, hogy a pasi hozza házhoz a több pénzt. Nem egy házasságot láttam már tönkremenni azért, mert a nő keresett többet, a pasit ez meg fusztrálta, és ráment 5-10-15 év házasság.

4. HA KELL NŐ, AKKOR KÖLTSÉL RÁ!! Ez van. Ha nem tetszik, ne csajozz, de másképp nem nagyon megy.

2014. máj. 19. 09:11
 22/29 anonim ***** válasza:
Megvan a jogod ehhez, ahogy rengeteg nőnek is megvan, hogy a pasi tartsa el...bár sztem a kérdés csak provokáció, hogy bebizonyithasd magadnak - lázadó női kommentek során-, hogy a nők milyenek. :D
2014. máj. 19. 09:14
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Milyen élete lehet annak, aki kamukérdéseket gyárt önigazolás gyanánt?

De hogy a kérdésre is válaszoljak, menj el szerzetesnek, nem kell többet a földi javaidon rugóznod és a nők is megszabadulnak egy ilyen "kérőtől".

2014. máj. 19. 09:33
 24/29 anonim ***** válasza:
Tanácsom: hagyd ott a tanárságot, helyezkedj el a versenyszférában, dolgozz keményen, keress négyszer ennyit, aztán nem fog annyira érdekelni mennyit keres a csaj. (Én megcsináltam.)
2014. máj. 19. 10:05
 25/29 anonim ***** válasza:
Az csak engem érdekel, hogy honnan tudja ki mennyit keres? Hányadik levélnél kérdezed meg, hogy az illető mennyit keres? És ha kevesebbet, mint te, akkor megmondod neki kerek perec, vagy sumákolsz valami hazugságot?
2014. máj. 19. 10:30
 26/29 anonim ***** válasza:

Én ismerek olyan nőket, akik nettó 300-400 ezer között keresnek 1-2 diplomával és nagyon jó nyelvtudással. Te mit gondolnál róluk, ha a párkeresésnél kizáró ok lenne a részükről az, ha egy férfi nem keres minimum ugyanennyit?

Én úgy szerettem bele a páromba, és úgy élünk együtt évek óta, hogy nem tudom, hogy mennyit keres, és ő sem kérdezte meg tőlem soha.

2014. máj. 19. 10:30
 27/29 A kérdező kommentje:
Na-na. Ki mondta, hogy fellengzek az átlagos béremmel? Kérem kedves hölgyek és urak, gyerekek. Szó nincs erről. A netes társkeresőkön meg nem én kérdeztem a bérükre, ők panaszkodtak, hogy ennyit meg annyit keresnek. Ez meg ugye nem tetszik nekem. Én úgy vagyok vele, ha a nő 120 és 200 között keres (200 felett már mérgezheti a dolgot, hogy a nő keres többet, az alatt kizárt)az már jó, és meg lehet élni. Ettől függetlenül sosem az alapján választottam, választok párt, hogy ki mennyit keres. Ez csak példa volt, egy picit azért tud zavaró lenni, ha a másik fél nem tesz, vagy nem akar az asztalra semmit sem letenni. A versenyszférát meg hagyjuk, nem az én világom. Azt meg kikérem, hogy a legalja. Az lehet, hogy azok jelentkeznek rá és a Bsc-t még 2 eskével valahogy kibekkelik. De, hogy a régi osztatlan 5 éves képzésben (2008-ban végeztem)biológia-kémia szakon a 92 indulóból (akkor még volt ezeknek értéke) 27-en végeztünk időben az fix. A nagy része meg otthagyta, mert nem bírta, vagy nem az ő világa volt. Gyógyszerészekkel együtt ültünk az előadásokon és szóbeliken, írásbeliken is 80% ban együtt vizsgáztunk velük. Csak halkan teszem hozzá, hogy nem mindig ők kapták a jobb jegyet ugyanabból. Persze ők most jobban keresnek, de nem annyival nagyobb a tudásuk. Biológusként sem érzem magamat annyira elégtelen tudásúnak, igaz lehet orvosokkal nem versenyeznék (a fiatal orvosok nagy része nem egy zseni, tapasztaltam, lehet annyit én is tudok), de a két év biológusi msc nem volt annyira könnyű, nem ingyen hajintották hozzák a diplomát 2010 ben.
2014. máj. 19. 17:33
 28/29 anonim ***** válasza:
Hát 15-ös nem ment mellé. Gondolom te nem ilyen szférában dolgozol, ezért nem tudod reálisan megítélni ezt.
2014. máj. 20. 09:52
 29/29 anonim ***** válasza:

Hát az tényleg szívás, ha a nő nyavalyog...És én se értem, hogy miért szüntették meg az osztatlant, én is arra szerettem volna menni, de így most 17 éves létemre alig egy évem maradt eldönteni, hogy tanár legyek, vagy biológus, mert mind a kettő dolog vonz. Na mindegy, bocs az OFF-ért tanár Úr :)

Szerintem meg kellene próbálni az ismerkedést interneten kívül is valahogyan. Bár tudom, hogy ez nehéz...

2014. máj. 20. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!