Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha netes társkeresőkön tanárként olyan lányokkal hoz össze a sors, akik jóval kevesebbet keresnek nálam és ezt én nem tudom tolerálni, hogy ha kapcsolatra kerülne a sor, akkor mindent csak nekem kellene fizetni?
1. Ha társkeresőkön csajozol, akkor ne is csodálkozz, hogyha a pénzedre mennek. Egy olyan nő, aki arra kényszerül hogy ilyen oldalakon keressen párt, az pasi arca után a havi jövedelme a következő kritérium amit megnéz.
2. Nem tudom a tanár úr mit van úgy el a 150 ezerrel. Persze nem rossz fizetés, de azért nem is kitudja milyen nagy. Ebben az esetben még nem áll fent az hogy a nők a "jujj de nagy fizuja van, vetessük el magunkat feleségül" szituáció
3. Férfiként nem éreznéd magad kissé megalázva ha a párod többet keresne nálad? A tipikus család-fennállás még mindíg (többé kevésbé) érvényes, hogy a pasi hozza házhoz a több pénzt. Nem egy házasságot láttam már tönkremenni azért, mert a nő keresett többet, a pasit ez meg fusztrálta, és ráment 5-10-15 év házasság.
4. HA KELL NŐ, AKKOR KÖLTSÉL RÁ!! Ez van. Ha nem tetszik, ne csajozz, de másképp nem nagyon megy.
Milyen élete lehet annak, aki kamukérdéseket gyárt önigazolás gyanánt?
De hogy a kérdésre is válaszoljak, menj el szerzetesnek, nem kell többet a földi javaidon rugóznod és a nők is megszabadulnak egy ilyen "kérőtől".
Én ismerek olyan nőket, akik nettó 300-400 ezer között keresnek 1-2 diplomával és nagyon jó nyelvtudással. Te mit gondolnál róluk, ha a párkeresésnél kizáró ok lenne a részükről az, ha egy férfi nem keres minimum ugyanennyit?
Én úgy szerettem bele a páromba, és úgy élünk együtt évek óta, hogy nem tudom, hogy mennyit keres, és ő sem kérdezte meg tőlem soha.
Hát az tényleg szívás, ha a nő nyavalyog...És én se értem, hogy miért szüntették meg az osztatlant, én is arra szerettem volna menni, de így most 17 éves létemre alig egy évem maradt eldönteni, hogy tanár legyek, vagy biológus, mert mind a kettő dolog vonz. Na mindegy, bocs az OFF-ért tanár Úr :)
Szerintem meg kellene próbálni az ismerkedést interneten kívül is valahogyan. Bár tudom, hogy ez nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!