Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nem fáradtatok már bele az "igazi" keresésébe?
Azért reméljük, lányként (és nem nőként) még senki nem fárad bele....!
Én nem fáradtam még bele, sosem voltak álmaim a nagy igaziról, nem vagyok biztos benne, hogy lesz olyan. Persze ha lesz, annak nagyon örülök!
Természetesen az pedig szomorú, ha pár kapcsolat után azt érzi az ember hogy "hmm ez sem az igazi".
De hát fiatalok vagyunk még! Törvény, hogy hamar összefutunk a tökéletessel?...Nem. :)
de belefáradtam, de Nemigazi (ronda, buta pasi) akkor se kell, inkább vagyok egyedül!!!
(ugye nem ezt akartad hallani? ;) )
az lenne a szánalmas ha 200 f@sz járt volna bennem, vagy ha leállnék valami nyomorékkal.
te vagy az aki megalázza saját magát, eljátszva hogy mindenki felett áll.
legyél csak olyan selejt hogy mindenkivel leállsz és ócska kompromisszumokat kötsz hogy "jobbat úgyse kapok, akkor megelégszem a sz@rral".
itt valaki marha jól megfogalmazta: a sz@rba forgatott csokit sem esszük meg, hiába tudjuk hogy belül édes.
ego? képzeld, normális embernek van.
képzeld, nem szégyen, csak pár b.zi vallási fanatikus szerint.
képzed, az hogy valakinek vannak bizonyos igényei, nem saját maga megalázása.
te alázod meg magad azzal hogy ezt szánalmasnak tartod, vagyis ezzel bevallod, hogy igénytelen vagy.
na Ez a gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!