Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti nem fáradtatok még bele a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem fáradtatok még bele a sok hülye tanácsba?

Figyelt kérdés

elég sokat olvasok itt-ott olyan "tényállásról" amit a válaszoló a fejébe vett, és nem tágít attól, amit mondott, lehetetlen még csak az is, hogy elgondolkoztasd, ítélkezik a kérdésed felett, úgy hogy a részletek ugye számára hiányosak, megmondja ez miért történt így, mikor konkrétan semmire sincs rálátása.

Nem unalmas?

2015. máj. 9. 20:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem :)
2015. máj. 9. 20:07
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem, azokat olvasom ha unatkozom.
2015. máj. 9. 20:09
 3/15 anonim ***** válasza:

Az már a Kérdezőt jellemzi, ha a valódi történetének csak 1 részét meri közzétenni.

Az itt őszintén segíteni akaró válaszolók csak arra tudnak válaszolni, amit eléjük tártak!

A történet csepegtetése sehova nem vezet.

2015. máj. 9. 20:13
 4/15 A kérdező kommentje:
itt a relatív rossz értelmezést értem, mikor 10 válaszból 1 rozsaszín ködszerűen válaszol
2015. máj. 9. 20:15
 5/15 anonim ***** válasza:
én ide csak szórakozni jövök, szóval nem érdekel, tudom, h itt a többség full sötét, én meg szépen lesüllyedek a szintre, és úgy válaszolgatok :D
2015. máj. 9. 20:18
 6/15 anonim ***** válasza:

A Kérdezőnek kell igazából kiválogatni az ocsúból az értékeset.

Nem könnyű, de nem is lehetetlen feladat.

A sok értéktelen, hasznavehetetlen válasz között azért meg-megbújik pár értelmes, használható hozzászólás is.

2015. máj. 9. 20:21
 7/15 A kérdező kommentje:

kiírtam egy kérdést valamelyik nap, ahol leírtam hogy szakítottam a párommal, és igazából ennek semmi jelentősége nem volt a kérdés szempontjából.

Erre jött egy válaszoló aki megmondta így ennyiből, hogy mi pontosan miért is szakítottunk! Mert meguntuk egymást, ami nem igaz.

2015. máj. 9. 20:39
 8/15 anonim ***** válasza:
de ki mondta neked, h ide csak értelmiségek járnak, vagy mindent szuperül megmondó emberek? most komolyan hány embernek van az IQ-ja szted a gyk-n 120 felett engem nem beleszámítva? :D De mondom inkább azt, h 100 felett.
2015. máj. 9. 21:03
 9/15 anonim ***** válasza:

Mint tudod, nagyon sok "válaszoló" csak szórakozásból, bohóckodásból válaszol.

Azt hiszik attól lesznek "menők", ha anonimitásukat megőrizve, névtelenül és láthatatlanul beszólogatnak másoknak.

Néha én is meglepődök, hogy minél nagyobb marhaságot ír valaki, annál értékesebbnek ítélik a válaszát.

Az ilyen embereket el kell tudni fogadni/viselni, de a véleményükre nem kell sokat adni.

A hozzászólásuk felett egyszerűen át kell siklani, és olyan választ kell keresni, ami sokkal értelmesebb és értékesebb.

2015. máj. 9. 21:14
 10/15 anonim ***** válasza:

#9 az attól is függ, h milyen a kérdés

sok idióta kérdésre milyen értelmeset lehet válaszolni? sokszor a kérdés is szórakozás, ott pedig ne várjon senki komoly választ

2015. máj. 9. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!