Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem fáradtatok még bele a sok hülye tanácsba?
elég sokat olvasok itt-ott olyan "tényállásról" amit a válaszoló a fejébe vett, és nem tágít attól, amit mondott, lehetetlen még csak az is, hogy elgondolkoztasd, ítélkezik a kérdésed felett, úgy hogy a részletek ugye számára hiányosak, megmondja ez miért történt így, mikor konkrétan semmire sincs rálátása.
Nem unalmas?
Az már a Kérdezőt jellemzi, ha a valódi történetének csak 1 részét meri közzétenni.
Az itt őszintén segíteni akaró válaszolók csak arra tudnak válaszolni, amit eléjük tártak!
A történet csepegtetése sehova nem vezet.
A Kérdezőnek kell igazából kiválogatni az ocsúból az értékeset.
Nem könnyű, de nem is lehetetlen feladat.
A sok értéktelen, hasznavehetetlen válasz között azért meg-megbújik pár értelmes, használható hozzászólás is.
kiírtam egy kérdést valamelyik nap, ahol leírtam hogy szakítottam a párommal, és igazából ennek semmi jelentősége nem volt a kérdés szempontjából.
Erre jött egy válaszoló aki megmondta így ennyiből, hogy mi pontosan miért is szakítottunk! Mert meguntuk egymást, ami nem igaz.
Mint tudod, nagyon sok "válaszoló" csak szórakozásból, bohóckodásból válaszol.
Azt hiszik attól lesznek "menők", ha anonimitásukat megőrizve, névtelenül és láthatatlanul beszólogatnak másoknak.
Néha én is meglepődök, hogy minél nagyobb marhaságot ír valaki, annál értékesebbnek ítélik a válaszát.
Az ilyen embereket el kell tudni fogadni/viselni, de a véleményükre nem kell sokat adni.
A hozzászólásuk felett egyszerűen át kell siklani, és olyan választ kell keresni, ami sokkal értelmesebb és értékesebb.
#9 az attól is függ, h milyen a kérdés
sok idióta kérdésre milyen értelmeset lehet válaszolni? sokszor a kérdés is szórakozás, ott pedig ne várjon senki komoly választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!