Mi fér bele a baráti tanácsba? Szerelmi ügy.
Sokszor ütköztem már meg azon, hogy barátok egymásnak hagynak végigcsinálni nagy hülyeségeket, mert úgy állnak hozzá, ez a barátom dolga, az ő élete, nem illik beleszólni.
Tegnap (kicsit ittasan) elmondtam egy lánybarátomnak (18), hogy mit gondolok a srácról, akivel eléggé összejövőfélben vannak. Szerintem a fiú (19) kicsit még éretlen bizonyos helyzetekben, és csak azt szeretném, ha a lány ezzel tisztában lenne, nem megakadályozni akarom a kapcsolatot vagy ilyesmi.
Szerintetek túl messzire mentem?
A megjegyzésem miatt már bocsánatot kértem tőle, de azért jó lenne látni, mások hogy vélekednek erről. Mit szabad tanácsolni egy jóbarátodnak, és mit nem?
Ha bocsánatot is kértél akk semmi baj, elvégre segíteni akartál. :)
Mogyi
Ha jogosnak érzed még így utólag is, akkor ostobaság volt bocsánatot kérned.
Így nem csak sztornóztad, törölted a figyelmeztetésedet, de innentől minden más, későbbi tanácsodat sem fogja már komolyan venni.
Megmondtad neki amit gondollsz, tobbe ne beszelj errol, es ne erezd rosszul magad emiatt.
Meg jol johet a jovoben, ha igazad lesz, akkor mondhatod hogy en megmondtam... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!