Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi fér bele a baráti tanácsba?...

PearlDiver kérdése:

Mi fér bele a baráti tanácsba? Szerelmi ügy.

Figyelt kérdés

Sokszor ütköztem már meg azon, hogy barátok egymásnak hagynak végigcsinálni nagy hülyeségeket, mert úgy állnak hozzá, ez a barátom dolga, az ő élete, nem illik beleszólni.

Tegnap (kicsit ittasan) elmondtam egy lánybarátomnak (18), hogy mit gondolok a srácról, akivel eléggé összejövőfélben vannak. Szerintem a fiú (19) kicsit még éretlen bizonyos helyzetekben, és csak azt szeretném, ha a lány ezzel tisztában lenne, nem megakadályozni akarom a kapcsolatot vagy ilyesmi.

Szerintetek túl messzire mentem?

A megjegyzésem miatt már bocsánatot kértem tőle, de azért jó lenne látni, mások hogy vélekednek erről. Mit szabad tanácsolni egy jóbarátodnak, és mit nem?

2014. máj. 2. 15:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Megmondtad neki a frankót. De nem baj:D
2014. máj. 2. 15:37
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha bocsánatot is kértél akk semmi baj, elvégre segíteni akartál. :)

Mogyi

2014. máj. 2. 15:38
 3/9 anonim ***** válasza:
ha igazán jóban vagytok akkor ezen nem kell megrökönyödni, szerintem belefér hogy félted őt, csak ne legyél kétértelmű, szóval tudja hogy nem csak féltékeny vagy hanem aggódsz érte.
2014. máj. 2. 15:38
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok féltékeny :) és nem is igazán aggódok, csak nem akarom hogy feleslegesen húzzák egymás idejét. Viszont mi van, ha egyszerűen ilyen tapasztalat kell neki(k) ahhoz hogy utána tovább tudjanak lépni? Vagy esetleg ők a nagy Ő egymásnak? Szóval kicsit zavaros ez.
2014. máj. 2. 16:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Barátok lehetnek őszinték egymáshoz és nem tétlenül néznek a bajban. Ha becsapnád/manipulálnád a srácot, hogy szakítsanak, na, az már nem férne bele, de egy tanács nem árt senkinek.
2014. máj. 2. 16:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha jogosnak érzed még így utólag is, akkor ostobaság volt bocsánatot kérned.

Így nem csak sztornóztad, törölted a figyelmeztetésedet, de innentől minden más, későbbi tanácsodat sem fogja már komolyan venni.

2014. máj. 7. 12:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Megmondtad neki amit gondollsz, tobbe ne beszelj errol, es ne erezd rosszul magad emiatt.

Meg jol johet a jovoben, ha igazad lesz, akkor mondhatod hogy en megmondtam... :-)

2014. máj. 7. 12:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Amugy szerintem ez mindig az adott baratsagtol fugg, hogy milyen a kapcsolat a ket barat kozott. ezt neked kell erezni. Lehet vele nem fer bele, egy masik baratno meg kikeri a velemenyedet ugyanarrol a dologrol.
2014. máj. 7. 12:28
 9/9 A kérdező kommentje:
#6 nem a megjegyzésemért kértem bocsánatot, hanem a stílusért. Ahogy te mondod, úgy tényleg hülyeség lett volna.
2014. máj. 7. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!