Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Leszbikus szerelmi banat?...

Leszbikus szerelmi banat? Letezik, hogy csak egyszeri eset volt?

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy masik nobe, de nagyon nyomos kulso korulmenyek miatt nem lehetett koztunk semmi. Most probalom elfelejteni, de egy kinszenvedes az egesz. 30on tul vagyok, sosem tortent velem ilyen, eddig csak pasikba szerettem bele, de ez a no nagyon eros es mely erzeseket keltett bennem, es most hogy kifele kene labalnom a dologbol, egyre nagyobb uresseget erzek. Ilyenek jarnak a fejemben pl hogy soha tobbet nem lesz ilyen, nem talalok hozza hasonlot, nem fogok ilyen melyen szeretni senkit, stb. Eleve azt sem ertem, hogy szerethettem bele egy masik nobe, mert alapvetoen heteroszexualis eletmodot elek.Hogy lehet ezt az egeszet kibirni?
2014. ápr. 16. 00:09
 1/8 anonim ***** válasza:

hm.. drága, a szerelem az szerelem. Mindegy, hogy nőbe vagy férfiba szeretsz bele. A társadalom elvárása, hogy te férfi mellett találd meg a boldogságot. Mindegy, hogy benned eddig el volt nyomva a biszexuális (esetleg leszbikus) hajlam, nem is ez a lényeg. Most azon van a hangsúly, hogy szerelmes vagy!

Állítólag alig van olyan ember a földön aki 100%-ig heteroszexuális.

NEM TUDOD elnyomni magadban ezt az érzést.

Én azt tanácsolom hogy lépj, hisz azért élünk hogy boldogok legyünk.

Nem kell mindenkinek tudni,nem kell elújságolni anyunak-apunak.

De a boldogságod a tét

és ki tudja, lehet ő is ugyanúgy érez mint te, de ha nem próbálod meg, sosem fogod megtudni.

aki mer, az nyer.

puszi!

2014. ápr. 17. 17:06
 2/8 anonim ***** válasza:

ja, még annyi: Ha nem próbálod meg, sanszos hogy örökké bánni fogod.

plusz lehet mindig is benned marad ez a "miért nem tettem meg érzés".

2014. ápr. 17. 18:03
 3/8 A kérdező kommentje:
koszi szepen a valaszod, egyet is ertek vele. En siman boldogan felvallalnam ezt a kapcsolatot orszag vilag elott de itt sajnos sokkal sulyosabb dolgok vannak a hatterben, ami miatt nem lehet lepnem.
2014. ápr. 17. 19:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz lépni meg kell próbálnod minél keveset rá gondolni és muszáj tudatosítanod magadban nem ő az egyetlen...most még igen és lehet jó darabig az lesz.Lesznek időszakok ahogy írod is reménytelenséget ürességet érzel...ilyenkor a legnehezebb az ember ilyenkor visszanyúl a reményeihez.Szokták mondani a remény hal meg utoljára...minden helyzetben reménykedünk.De van amikor a szükséges és egyetlen út a továbblépés.Az is lehet ez most egy erős intenzív érzés számodra de még jöhet ilyen egyáltalán nem törvényszerű h ez volt az utolsó az életedben.Minden kapcsolatnak érzésnek más az intenzitása...de ha adsz esélyt magadnak jöhet más valaki...szóval nem tudom mi lehet ami mindenképp kizárja h együtt legyetek valaha is(viszonzatlan érzések vagy családja van?)ezt neked kell tudni.Ha nem érdemes kitartani próbálj továbblépni és nem belesüppedni ebbe az érzésbe.
2014. ápr. 17. 22:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem mielőtt feladja, azért mindenképp próbáljon rá! Ez nem azt jelenti hogy írjon neki üzenetet, hogy :"bocsi szerelmes vagyok beléd", hanem azt, hogy óvatosan fűzze be a fejét és puhatolózzon.
2014. ápr. 17. 23:02
 6/8 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat, jokat irtok. Nem viszonzatlan szerelem es nem csalad van a hatterben, ezektol sokkal gazabb dolog, nem is szeretnem ide leirni.
2014. ápr. 18. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagy vonalakban sem lehet leírni h mi a gond ami miatt nem léphetsz?Lehet másnak is segítenél vele.Így elképzelni sem tudjuk h kb miről van szó...
2014. ápr. 19. 21:41
 8/8 A kérdező kommentje:
A no akit szeretek sulyos pszichiatriai beteg, jelenleg zart osztalyon apoljak. Gyogyulasara nem sok kilatas van, valoszinuleg egesz hatralevo eletet igy fogja leelni.
2014. ápr. 19. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!