Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Leszbikus lányok! Szóba jöhet...

Leszbikus lányok! Szóba jöhet nálatok biszex lány vagy csak is kizárólag leszbikus lányokkal vagytok hajlandóak ismerkedni?

Figyelt kérdés
ha nem, miért nem?

2014. ápr. 15. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Hm, hát én régóta párkapcsolatban élek, és nem is tervezek ezen változtatni, de megpróbálom szinglinek képzelni magam :D

Szerintem én nem járnék biszex lánnyal. Azért mert én úgy látom, hogy a többségnél a fiúk felé billen a mérleg, és semmi kedvem nem lenne ahhoz, hogy elhagyjon egy pasi miatt. Vagy megcsaljon egy férfivel. Nem hiszem, hogy el tudnám neki hinni, hogy nem hiányzik egy férfi az életéből.

De kedves biszexek, nyugodtan cáfoljatok meg, tényleg ez egy szubjektív vélemény, nem igazán vagyok benne a témában :)

2014. ápr. 15. 21:34
 2/7 anonim válasza:
Kedves elso valaszolo, minek kategorizalni es ilyen eloiteletesnek lenni? En pl eletem elso 30 evet abban a hitben eltem le, hogy full hetero vagyok. Azatn ugy beleszerettem egy masik nobe mint meg soha elotte senkibe.Es el nem hagytam volna senkiert, noert sem. sztem amugy ha masik no miatt dobnak, az durvabb, legalabbis nekem.
2014. ápr. 16. 00:17
 3/7 anonim ***** válasza:

és te továbbra is vonzódsz a férfiakhoz is? mármint tényleg csak kíváncsi vagyok

olyan érdekes életutak vannak :)

2014. ápr. 16. 08:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Én régebben biszex voltam, de mostmár egyértelműen leszbikusnak mondom magam, abszolút nem érdekelnek a férfiak. Nemrég voltam egy biszex lánnyal, ő csak szórakozott, meg is csalt pasival. Többet nem fogok biszex lánnyal kezdeni. :)
2014. ápr. 16. 14:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Én épp egy biszex lányért vagyok oda, de fogalmam sincs mit csinálnék ha kapcsolatra kerülne a sor. Valószínűleg meg lenne bennem a félsz, hogy nem tudom megadni neki azt, amit egy férfi, vagy hogy valamikor megunja, de ez már betudható picit az önbizalomhiánynak is :))

Ettől függetlenül simán ismerkednék biszexuális lányokkal is, a hűség és a tisztelet nem szexualitáson múlik.

2014. ápr. 16. 18:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Csak leszbikussal.

Mert attól azonnal kiábrándulok, ha a párom vagy a kiszemeltem pasikkal volt/van.

2014. ápr. 16. 21:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Én itt ismerkedtem bi lánnyal, aki jobban hajlott a lányok felé, aztán később fullheteró lett, azóta köszönöm, nem kérek belőlük...
2014. ápr. 17. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!