Leszbikus lányok! Szóba jöhet nálatok biszex lány vagy csak is kizárólag leszbikus lányokkal vagytok hajlandóak ismerkedni?
Hm, hát én régóta párkapcsolatban élek, és nem is tervezek ezen változtatni, de megpróbálom szinglinek képzelni magam :D
Szerintem én nem járnék biszex lánnyal. Azért mert én úgy látom, hogy a többségnél a fiúk felé billen a mérleg, és semmi kedvem nem lenne ahhoz, hogy elhagyjon egy pasi miatt. Vagy megcsaljon egy férfivel. Nem hiszem, hogy el tudnám neki hinni, hogy nem hiányzik egy férfi az életéből.
De kedves biszexek, nyugodtan cáfoljatok meg, tényleg ez egy szubjektív vélemény, nem igazán vagyok benne a témában :)
és te továbbra is vonzódsz a férfiakhoz is? mármint tényleg csak kíváncsi vagyok
olyan érdekes életutak vannak :)
Én épp egy biszex lányért vagyok oda, de fogalmam sincs mit csinálnék ha kapcsolatra kerülne a sor. Valószínűleg meg lenne bennem a félsz, hogy nem tudom megadni neki azt, amit egy férfi, vagy hogy valamikor megunja, de ez már betudható picit az önbizalomhiánynak is :))
Ettől függetlenül simán ismerkednék biszexuális lányokkal is, a hűség és a tisztelet nem szexualitáson múlik.
Csak leszbikussal.
Mert attól azonnal kiábrándulok, ha a párom vagy a kiszemeltem pasikkal volt/van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!