Vannak ezek az ismerkedős, beszélgetős kérdések. Ti még nem fáradtatok bele?
"Valaki ismerkedni?"
"Valaki beszélgetni?"
Mindenkinek ismerős. Az a nagy tapasztalatom, hogy soha nem lesz itt semmi sem a "nagy ismerkedésből". A sémát már pár helyre leírtam, megteszem itt is:
- Nem ír vissza
- Ha vissza is ír, messze laktok egymástól
- Ha mégis közel laktok egymáshoz, nem ismerkedik, mondván "van közös ismerősünk" (mai tapasztalat)
- Ha még sincs közös ismerősünk, akkor sem jöttök be egymásnak
- folytathatnám, de ehhez sincs kedvem
Ha nem ismerkedni kell, akkor ott vannak a beszélgetős kérdések. Egy beszélgetés úgy néz ki, hogy a kérdés kiírója elvárja, hogy kérdezz tőle, ő meg konkrétan le sem kakil téged, egyáltalán nem érdekled még annyira sem, hogy kérdezzen, semmit sem tesz meg a beszélgetés fenntartásáért. Egyhangú, tökmindegy kivel beszélsz.
Ha meglátok egy ilyen kérdést, mindig felmerül bennem, hogy "jó lenne ráírni, de ír rá a f_szom, úgyis tudom, mi lesz a vége, feleslegesen nem fecsérlem az erőmet/időmet". Ti hogy vagytok ezzel?
Valaki ismerkedni?
:-)
Teljesen igazad van. Én is mindig aktív vagyok a beszélgetésben a másik fél meg a passzívnál is passzívabb. Szinte csak ennyi, igen , nem, talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!