Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ír ki valaki kamu...

Miért ír ki valaki kamu ismerkedős, beszélgetős kérdést?

Figyelt kérdés
Már nem először ki ír valaki egy "Lenne kedve valakinek beszélgetni?" típusú kérdést, aztán baszik visszaírni. Elég bosszantó...

2014. júl. 1. 09:29
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Lehet, hogy csak Veled nem akar beszélgetni..
2014. júl. 1. 09:38
 2/7 Buford Tannen ***** válasza:
nekem mindig vissza írnak bibiii
2014. júl. 1. 09:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Sot akkor velem sem akar senki sem irogatni, meg kell tanulni bunkonak lenni.

Irok egy emberrel nem itt de irok bunko stilusba es le nem szall rolam meg irok ugy,hogy magamat adom rendesen kulturaltan helyesen irok erre meg jonnek a csajok,hogy milyen unalamas vagyok.....

2014. júl. 1. 09:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Látod, az lehet :D
2014. júl. 1. 09:44
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
#3-as kolléga nagyon jól beszél, interneten ez így működik. Számtalan olyan nővel ismerkedtem, beszélgettem már, akiknek kulturált keretek között, de mégis érdekfeszítő stílusban írtam, kivétel nélkül minden esetben ezt "megunták" a hölgyek. Aztán váltottam. Kb. 3-4 hónapja bunkón kezdtem viselkedni például itt GYK-n is, meglepő, de sokkal nagyobb érdeklődésnek örvendek az eddig megszokott közösségekben, ahová járok. (Prohardver, Chat, Index Fórum stb.) Úgy tűnik, mégis a bunkóság, a taplóság játszik előnyt a nők szemében. Ha ez kell nekik, akkor ezt kapják.
2014. júl. 1. 10:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Na és hogyan legyek bunkó?

Írjak neki ilyen alpári módon xd-vel , meg lol-al a végén?

2014. júl. 1. 10:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet nem szimpatikus a nickneved.
2014. júl. 1. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!