Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak ezek az ismerkedős,...

Vannak ezek az ismerkedős, beszélgetős kérdések. Ti még nem fáradtatok bele?

Figyelt kérdés

"Valaki ismerkedni?"

"Valaki beszélgetni?"

Mindenkinek ismerős. Az a nagy tapasztalatom, hogy soha nem lesz itt semmi sem a "nagy ismerkedésből". A sémát már pár helyre leírtam, megteszem itt is:

- Nem ír vissza

- Ha vissza is ír, messze laktok egymástól

- Ha mégis közel laktok egymáshoz, nem ismerkedik, mondván "van közös ismerősünk" (mai tapasztalat)

- Ha még sincs közös ismerősünk, akkor sem jöttök be egymásnak

- folytathatnám, de ehhez sincs kedvem

Ha nem ismerkedni kell, akkor ott vannak a beszélgetős kérdések. Egy beszélgetés úgy néz ki, hogy a kérdés kiírója elvárja, hogy kérdezz tőle, ő meg konkrétan le sem kakil téged, egyáltalán nem érdekled még annyira sem, hogy kérdezzen, semmit sem tesz meg a beszélgetés fenntartásáért. Egyhangú, tökmindegy kivel beszélsz.

Ha meglátok egy ilyen kérdést, mindig felmerül bennem, hogy "jó lenne ráírni, de ír rá a f_szom, úgyis tudom, mi lesz a vége, feleslegesen nem fecsérlem az erőmet/időmet". Ti hogy vagytok ezzel?

2014. aug. 26. 23:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem irkálok ilyen kérdésekhez, úgyis max 2 levélváltás után elhalna a beszélgetés. Időpocsékolás.
2014. aug. 26. 23:29
 12/18 anonim ***** válasza:

Én is ha csak beszélgetni szeretnék valakivel,azonnal az jön hogy van pasig?Meg ilyenek,pedig csak tárgyalni szeretnék valamilyen témáról..ennyi.

Ezért inkább csokit eszem és olvasom a hülyeségeket :D

2014. aug. 26. 23:29
 13/18 anonim ***** válasza:
azért én találtam már itt nem egy barátot, nagy ritkán, de van haszna
2014. aug. 26. 23:32
 14/18 anonim ***** válasza:
12. mert itt a srácoknak a nagy része ahogy hozzájuk szól egy nőnemű,feleségjelöltet lát bennük
2014. aug. 26. 23:37
 15/18 A kérdező kommentje:
Én is találtam már itt barátot, mily meglepő tőlem 400 km-re lakik. Mellesleg barátok... kell a fenének N+1. is a sorba. Nekem csak egy kell.
2014. aug. 26. 23:37
 16/18 anonim ***** válasza:

Az miért van, hogy én a legtöbb lánnyal és fiúval, akiknek írtam közel 6 hónapja beszélgetek? Nem győzök írkálni nekik. :)

19F

2014. aug. 26. 23:40
 17/18 anonim ***** válasza:

#16: elég sokat levelezek itt, közel 500 oldalnyi bejövő levelem van. De egyetleneggyel sem ismerkedős kérdésnél kezdtem a levelezést.

#11 voltam.

2014. aug. 27. 00:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Akkor hagytam rá ezt az egészet, amikor múltkor egy lány nem volt hajlandó kölcsönadni 5000 forintot és ezt nem volt képes a képembe mondani, inkább nem válaszolt. -_-+
2014. okt. 2. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!