Fiúk! Ha egy társaságban ismerkedős/beszélgetős est van és tetszik nektek egy lány akkor ilyenkor odamentek hozzá beszélgetni?
ha van bennem alkohol tuti odamegyek.
ha nincs, akkor 50-50%.
Én mindenkihez odamegyek beszélgetni és mindenkivel közvetlen és laza srác vagyok..aki nem tetszik! :-)
Aki tetszik arra rágörcsölök és úgy teszek mint ha nem érdekelne:-) Aztán sok-sok biztató jelzés után lépek, de addig nem! Mert nagy a tét....aki nem tetszik annál nincs tét..nem érdekel mit gondol rólam és az sem, hogy tetszem-e mint pasi..nincs vizsgadrukk!
Csak azért írom, mert ilyen is van például....és a barátnőm is szintén ilyen ember..az elején hónapokig úgy tettünk hogy nem érdekel a másik :-) Aztán majd megvesztem érte és féltékeny voltam, hogy más pasi tetszik neki ő meg azért volt féltékeny, hogy nekem más nő tetszik, de végül megbeszéltük :-)
ha túl szép akkor pár éve féltem volna
te is kezdeményezhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!