Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk mit csináltok hogyha...

Fiúk mit csináltok hogyha tetszik nektek egy lány? Hogyan éreztetitek vele hogy bejön nektek? (nem jártok)

Figyelt kérdés

2013. dec. 19. 21:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Akinek van bátorsága, az elmondja neki, akinek nincs, az meg csak nézi a lányt.
2013. dec. 19. 21:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem csinálok semmit, úgyse kellek neki.
2013. dec. 19. 21:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Béjbi béjbibi
2013. dec. 19. 21:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet én működők furán, de nekem csak azok a lányok vonzóak akiknek én is...tehát a csaj biztatni szokott - szemezés, mosolygás, hajbabrálás,előre köszönés, érdeklődés felőlem, mellém ülés, teszi magát előttem..tudod hangoskodik a barátnőivel vagy valami storyt mesél nagy hevesen..nem tudom most így leírni a lényeg, hogy érzem azt, hogy a figyelmemet akarja magára felhívni..nekem játssza magát...ilyesmi..na akkor tökösön lépek és eddig még nem fogtam mellé Elkérem a számét..randira hívom:-) Ha semmi jel nincs én nem lépek sehova :-) Az a biztos bukás..ha nincs jel nincs esély..gondolatolvasó meg nem vagyok! Szóval egy nagy francot választ a férfi! Mindig a nő választ!

Szórakozóhelyen nem kell ennyi jel...egy hosszabb szemezés..mosoly és már megyek is :-) Nem tökölök sokat megmondom a frankót, hogy tetszel és utána beszélgettünk mindenféléről utána meg felajánlom, hogy hazaviszem kocsival...aztán..:-) Mondjuk ebből semmi se szokott lenni szexen kívül!

2013. dec. 19. 22:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Én már semmit...

alacsony, a lányok szerint csúnya fiú

2013. dec. 19. 23:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Legtöbben sajna sehogy xdd
2013. dec. 22. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!