Valaki segítene üzenet írásban?
Szóval ki szeretném deríteni,hogy tetszem-e egy fiúnak.
Nem nagyon szoktunk beszélni ezért gondoltam e-mailban,de nem saját nevemben,mert utána elég ciki lenne,főleg hogy oszt.társam.
Szóval akinek van valami jó,hihető ötlete az kérem írjon.
17(L)
Figyelj.Felesleges ez a kamu emailes dolog.
Nem nagyon beszél veled így nem tetszel neki.Ha tetszenél neki akkor keresné a társaságod.
Butaságot csinálsz ha fake nevet használsz, ráadásul semmi értelme.
Inkább találd meg valami segitségkéréssel, olyan dologban amihez ő ért, valamihez csak ért.
Mobiltelefon, számítógép, szoftver, sport, foci, hobbi, tök mindegy. Ha tetszel neki le sem tudod majd vakarni, egész nap csak segiteni akar majd.
Szia X,
17 eves letemre nem merek szoba allni veled, ezert valasztottam a kommunikacio eme szemelytelen formajat. Mivel meg igy sem merem felvallalni magam, ezert tok atlaszo modon egy kamu cimrol, kamu nevvel irok. A kerdes a kovetkezo: tetszik neked Y? Megdugnad? Jarnal vele?
Udv Z (aki nem Y!!)
5000/ oldal.
Ebbe beletartozik az ékezetek, a formázás, mondatok után a megfelelő pontok, és még sok egyéb amik neked kellenek.
emailt a 17 körüliek nagyon ritkán olvasnak, próbáld meg facebookon ha élőben nem mered, de ha nem megy a segítségkérős dolog csak úgy kezdj el vele beszélgetni pl:
-Szia, mizu?
-Semmi.Veled?
-Semmi különös, gondoltam rádírok mert ritkán beszélgetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!