Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Akik szintén évek óta vàrjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szintén évek óta vàrjátok a gyűrűt nem fáradtatok még bele?

Figyelt kérdés
Úgy érzem már elmúlt a varázs. Az évek alatt megtört bennem valami. Pedig nagyon szerettem volna a felesége lenni,vágytam rá. Nem a lakodalomra, hanem hogy hivatalosan is összetartozzunk. Minimális létszàmú vendéggel és egy vacsival képzeltem el az esküvőt. 32 éves vagyok (N).6 éve vagyunk együtt és 4.5 éve együtt élünk. Tudja hogy szeretném többször beszéltünk róla és azt mondta a felesége leszek, de nem történik semmi. Ezen kìvül minden rendben a kapcsolatunkkal.

2022. jún. 19. 23:21
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
11%
Azyad az van #30? Ahogy nézem nem sok
2022. jún. 21. 20:59
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
#31 Milyen jól prezentálod, hogy az alacsony értelmi szinttel rendelkező emberek képtelenek intelligensen és logikusan válaszolni és megvédeni az igazukat, helyette személyeskedni meg trágárkodni kezdenek, mindezt okádék helyesírással. "Azyad" 😂
2022. jún. 21. 22:08
 33/45 anonim ***** válasza:
91%

Azoknak a pasiknak írnám, akik annyira fel vannak háborodva, hogy minden férfi zsarolás árán vesz el egy nőt....Én például házasságellenes vagyok, mert rossz példa van előttem, de szerencsére ismerek pár olyan párt, ahol tényleg tiszta szívből szeretik, tisztelik egymást, közös döntés alapján megházasodtak és ettől ők még boldogabbak, hogy ezt kimondták, hogy igen, mindketten egymással akarjuk leélni az életünket jóba-rosszban és ott leszek veled életed végéig, erre megesküszöm. Attól hogy ti nem tudtok elképzelni egy olyan viszonyt valakivel, hogy egy szövetséget hozzatok létre hivatalosan, ami titeket motivál, boldoggá, egésszé tesz, az még nem azt jelenti, hogy az a hülye, aki hisz ebben és vágyik erre.

A kérdezőnek mondanám: Mi 8 éve vagyunk együtt. Fél éves együttlétünk óta hallgattam a célozgatásokat, hogy meg fogja kérni a kezem. (Nem vágytam rá, nem célozgattam, semmi ilyesmi). Egy idő után mondtam, hogy elég volt a célozgatásból, ha akar valamit, tegye meg, ha nem akar, az sem gond, de ne beszéljünk róla többet, mert oda a varázsa az egésznek, már amennyi "varázst" nekem nyújtott volna. (Ezalatt azt értem, hogy a másik félért lemondtam volna a házasságellenes elveimről, mert úgy éreztem, hogy ez neki fontos.) Aztán jött a gyerek, tervezve volt. Mondtam, hogy oké, akkor most, vagy soha. Mert azt hittem, hogy neki tényleg fontos. AZ volt a válasz, hogy még nem áll készen. Hát, akkor tényleg úgy éreztem magam, mint a nők, akik elvetetik magukat, nagy csalódás volt ezt megélni, mert tényleg eddig ő erőltette állandóan, én pedig elleneztem. Szóval én ezek után már soha nem megyek hozzá, pedig azóta már újra pedzegeti. Teljesen oda a varázsa már, ha így ilyen nyögvenyelősen megy, nem hiszem, hogy tudnék neki örülni és valóban tudná azt az érzést, élményt adni, amit egy házasságkötésnek "kellene".

2022. jún. 23. 15:40
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
#33 nekem ebben a sztoriban az a gáz, hogy a gyerekre készen állt, de házasságot kötni nem.
2022. jún. 23. 16:04
 35/45 anonim ***** válasza:
90%
#34 mint utólag kiderült, sok ismerősnek 1-2 év alatt jött össze a gyerek, arra számitott ő is. De egy alkalom után megvolt...
2022. jún. 23. 18:25
 36/45 anonim ***** válasza:
88%

Sohasem fog elvenni, csak fél bevallani ;)

Az már rajtad áll, hogy ezmiatt elhagyod-e, ha "egyébként" minden rendben.

2022. jún. 27. 13:11
 37/45 anonim ***** válasza:
100%
Van azóta fejlemény, kérdező?
2022. jún. 27. 16:32
 38/45 anonim ***** válasza:
95%

A kapcsolatotokkal semmi sincs rendben, mivel alap dologban nincs meg az egyetértés.

Ha akarta volna, már rég megkért volna, vagy össze is házasodhattatok volna ennyi idő után. De ő ezt nem akarja. Nem akar hivatalosan elköteleződni melletted. Szokj hozzá a gondolathoz, hogy sose fog elvenni. Ha neked a házasság fontos, akkor vagy ezzel a tüskével fogsz tovább mellette maradni a csajaként, vagy lépsz, és keresel magadnak egy férfit.

2022. jún. 29. 00:53
 39/45 anonim ***** válasza:
85%
#37 Ugyan mi lenne szerinted? 🙁 Nyilván várja a gyűrűt, ahogy az elmúlt 6 évben tette, meg ahogy a következő 6 évben is fogja, ha csak erőt nem vesz magán, és nem rakja ki az életéből a pasast.
2022. jún. 29. 08:30
 40/45 anonim ***** válasza:
36%
39 Miért kellene kitenni valakit csak azért, mert nem veszi el, de am alapvetően jól élnek? Elhiszem, hogy ez a másik félnek, de azért nem szakító ok. Anno pont itt volt egy olyan kérdés, ahol az volt az egyik válasz, hogy a pasi a csaj kedvéért elvette, aztán annyira frusztrálta a házasság ténye, hogy el kellett válniuk papíron (együtt voltak továbbra is), hogy meg tudjon nyugodni. Én is jelentkeztem már be házasságkötésre a másik fél "kérésére", aztán mondtam, hogy ne haragudjon, de annyira ellenkezik a lelkem, hogy mondjuk le. Pedig jól élünk mi is és egymással tervezzük leélni az életünket, nincs megcsalás, semmi. Van ilyen is, nem vagyunk egyformák.
2022. jún. 29. 15:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!