Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hét év után eljegyzés, 30 évesen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hét év után eljegyzés, 30 évesen?

Figyelt kérdés
Még legalább öt év míg eljegyez,addigra már évek óta együtt fogunk élni, lényegében papír nélkül leszünk házasok. Nekem fontos, hogy a házasság mérföldkő legyen, neki is,csak egész másképp. 2 éve élünk együtt. Ez mennyire komolyan vehető terv így? Vagy csak szeretné, hogy ne lepjek le amiatt hogy megsem akar hazasodni?
2022. jún. 19. 01:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
#20 dejó hogy ennyire ismersz engem 😊😊 Volt màr kapcsolatom és egyéjszakàsom is úgyhogy nemtalàlt.😘😘
2022. júl. 7. 15:38
 22/25 anonim ***** válasza:
16%
Szereted ezt az embert? Ha sosem kér meg akkor inkább elhagyod? Tekintve, hogy gyereket nem akartok az idő nem sürget. Ha 20 év múlva kér meg az nem lesz mérföldkő?
2022. júl. 13. 13:22
 23/25 anonim ***** válasza:
79%

#22! Fordítsuk már meg! A kérdező pasija megkockáztatná, hogy elhaggya a barátnője, mert neki #nincskedve házasodni, mert #minekaz #anélkülismegvagyunk? A "házasság csak egy papír" dologgal meg ne jöjjön senki, mert már marha unalmas és gagyi. Ha csak egy papír lenne, akkor nem félnének tőle annyian. Nevetséges. Az meg a másik gagyi duma, hogy "nekem nem fontos" - ezzel elmondják, hogy le se van pottyantva, hogy a szeretett barátnőjenek fontos - neki nem és kész. Eleggé nárcisztikus hozzáállás. Attól, mert én a hátam közepére sem kívánom a pisztácia fagyit, attól még tarthatunk otthon, ha a párom szereti, nem? Azért is hasonlítottam egy ilyen kis semmiséghez, mert a jelenlegi barátnőt elvenni képtelen férfiak szerint is (kam) semmiség a házasság. Aki nem akarja elvenni a barátnőjét, az nem azért van, mert ő neki az igazi :D Ideje lenne felébredni azoknak a lányoknak, akiknek mindent álma a hazasság, de a pasi nem akarja, ők meg elfogadják. Csak majd ne lepődjetek meg, ha a következő csajt 1 éven belül eljegyzi és 2 év múlva már le is babáznak... Ti meg vártatok 10 évig a semmire. Ha egy férfi megtalálja az Igazit, fejvesztve rohan az ékszerboltba gyűrűért, pontosabban alig várja, hogy rohanhasson! Csak a gyakorin több olyan férfi válaszát olvastam, amiben leírja, hogy konkretan alig várta, hogy leteljen a fél/1 év, hogy végre megkérje a csaj kezét, ami az előző nője mellett eszébe sem jutott (szerette, csak "nem érezte", hogy meg kéne lépnie...). Sajnos 3 élő pélám is van erre csak az én társaságomban. Ébresztő!

Igen, gáz, ha nem hajlandó elvenni, igen, azt jelenti, hogy NEM AKARJA és nem azért nem akarja, mert mindennél jobban szeret és veled akarja leélni az életét, hanem pont ellenkezőleg!!!!!!!! Hiába szeret, veled nem érzi, hogy ezt meg szeretné lépni és egy idő múlva (+2 hét, vagy +8 ev múlva) fog jönni egy olyan, akinél érzi, te meg gyűrű és gyerek nélkül fogsz ott pislogni 35 évesen...

2022. júl. 13. 14:43
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
#21 A jobb kezed meg a segédeszközök nem számítanak, csak szólok.
2022. júl. 14. 11:41
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
#24 Nos nézzük csak 🤔 oops ugyis volt 😅 Béke veled 🙌
2022. júl. 14. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!