Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzes 22 evesen?
Lassan 5 eve vagyunk egyutt a parommal, nem reg megtortent a lanykeres is.
Ez volt minden vagyam, kineztem a gyurut is. Mar csak a pillanatot vartam, hogy mikor tortenik meg.
Majd mikor megtortent szohoz nem jutva csak zokogtam es bologattam vadul. Vigyorogtam mint a tejbetok.
Aztan mikor kicsit lenyugodtam az a gondolat ekelodott a fejembe, hogy vagyok e eleg felnott, hogy megkerje eletem szerelme a kezemet.
Ez normalis?
23 eves vagyok
Van, aki 23 évesen már anyuka (1-2 gyerekkel) és nagyon jól csinálja
Van aki 23 évesen még csak az első egyetemét kezdi és elégedett vele
Van, aki 23 évesen azon gondolkodik, hogy hogyan költözzön el egyedül a mekis fizetéséből (aztán 30 évesen berobbat a karrierje)
Van, aki 23 évesen jön rá, hogy a lányokat szereti és lép ki a kapcsolatából
Van, aki 23 évesen szűz még
Van, aki 23 évesen már kiélte magát és már lehorgonyozna egy kedves pasi mellett
Van, aki 23 évesen még mindig keresi magát
Van, aki 23 évesen körbeutazza épp teljesen egyedül a világot
Van, aki 23 évesen kiégett a munkájában és az első teljes szakmaváltását tervezgeti
Stbstbstb
Szerintem nem az a kérdés, hogy elég felnőtt vagy-e, hanem hogy jól érzed-e magad. Amúgy meg házasság előtt teljesen természetes érzés a nőknél is, hogy érzik, hogy az életük egy szakasza lezárult és egy új fog elindulni. Ettől simán lehet, hogy egy pillanatra megijedsz. Gondold végig, hogy mi az amitől tartasz valójában. (Amúgy erre is való kb a jegyesoktatás is, mondom ezt úgy, hogy nem vagyok vallásos, de ez a dolog a katolikusoknál egy jól kitalált valami)
6.-nak.
Épp ez az!
23 éves, 18 éves kora óta csak egy emberrel van. Nem is élt még, nem is ismer más lehetőségeket.
8.-nak.
Végül is...akkor elvehetnék egy 12 éves lányt is, és boldog volna velem, mert úgysem próbálta mással, így nem is tudhatja, milyen mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!