Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32-33 évesen mennyit várnál az eljegyzésre nőként?
Ugyanannyit amennyit 22 évesen vagy 27 évesen vagy 33 évesen vagy 35 évesen.
A korom nincs összefüggésben azzal, hogy hány évet várnék.
Ezekről a tervekről az ismerkedés elején beszélni kell, hogy milyen beállítottságú a másik, ohgy akar e egyáltalán megházasodni valaha is az életben.
Nálam Nulláról épül fel minden. Megismerkedünk majd összeköltözünk, megvan a stabil alap, munka havi bevétel, egy fix lakhely
Miért kell várni?
Hol van az leírva, hogy a fiúnak kell gyűrűt venni? Megkérni a leányzó kezét?
Nekem fontos a házasság, ezt a kapcsolat elején meg is beszéltem a párommal. Én azt mondtam, hogy ha minden rendben a kapcsolattal, akkor egy év után szeretnék eljegyzést. Másfél év után kezdtem volna türelmetlen lenni és 2 év után megmondtam volna, hogy döntse el, mit akar.
Szerencsére nem kellett, kevesebb mint egy hónappal az első évfordulónk után eljegyzett. 30 vagyok, de szerintem 32-33 évesen is kB ez a normális tempó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!