Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzésre tényleg a havi fizetés háromszorosát kell költeni?
Figyelt kérdés
Kizártnak tartom hogy pl. egy nettó 150.000 Ft.ot kereső munkás majd közel fél milliós gyűrűt vegyen! Ez neki túl sok!2020. márc. 6. 19:52
1/27 anonim válasza:
en is kizartnak tartom hogy 7 millaert vegyek gyurut
2/27 A kérdező kommentje:
Ugye mekkora baromság? Hiába keresel havi 2 millió felett akkor sem fogsz ennyire sok pénzt egy gyűrűre költeni.
2020. márc. 6. 19:56
3/27 anonim válasza:
ezt mondom en is. amugyis igazabol nem az szamit h mekkora a fizud, hanem hogy mekkora a szabadon elkoltheto jovedelmed (vagyis ait meg tudsz sporolni)
4/27 anonim válasza:
Hát ha a gyűrű mondjuk 150 ezer, helyszin, előkészületekkel együtt még 150 akkor is szerintem max 300 ezer
5/27 anonim válasza:
Ha te vagy a menyasszony: nem mindegy? Szeret, elvesz, nem?
Ha kívülálló: Mi a fsz közöd van hozzá?
6/27 anonim válasza:
amugy en ugy tudom ennek amerikaban van nagy hagyomanya
7/27 anonim válasza:
én nem költöttem rá. A gyűrűt csak úgy odaadtam
8/27 anonim válasza:
Pont most láttam a Netflixen erről dokumentumsorit, Amerikában tolták a gyémánt eljegyzési gyűrűt, és marketing volt, hogy 3 havi fizetést kell rá költeni. Amit ugye elismételnek sok sorozatban, filmben, így beivódott a köztudatba.
9/27 anonim válasza:
Nem érdekel a gyűrű értéke, a lényeg, hogy őszinte szeretete és elköteleződése jeléül adja.
10/27 anonim válasza:
6#, ezt az amerikai ékszeripar találta ki, hogy a béta-balekokból a lehető legtöbb pénzt ki tudják szedni. Egy épeszű, tudatos férfi nem költ ennyit gyűrűre, és ha a csaj emiatt pampog, akkor szevasz van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!