Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzésre tényleg a havi fizetés háromszorosát kell költeni?
Anno nem tudtam arról, hogy lenne ilyen "szabály" :)))
De hallottam már olyat, hogy valaki chio taccos-sal jegyezte el a párját, az akkor gáz?:)
Az eljegyzés gyűrű nélkül történt nálunk, random. A gyűrűt együtt választottuk ki utána. Ugyanazt a fehér arany gyűrűt meg lehetett vásárolni 7 db cirkóniával, vagy 7 db gyémánttal. Előbbit 55 ezerért, utóbbit 200 ezer körül. Jól keresünk, megtehette volna, hogy gyémánttal rendeli meg, de nem szerettem volna. Nem ettől lesz komolyabb a szándék, vagy nagyobb a szerelem. Gyűrű nélkül is boldog lettem volna a tudattal, hogy össze szeretné kötni az életét velem.
Én úgy vagyok vele, hogy a karika a fontos, hiszen az a házasságunk "jelképe". Az legyen szép, olyan ami mindkettőnknek tetszik és abba már gyémántot tetettünk (észszerű áron). Ez tartson ki egy életen át. Az eljegyzési sem baj, ha tartós, de számomra a karika sokkal fontosabb. Ha a fizetése háromszorosáért vett volna gyűrűt, idegrohamot kaptam volna és visszaküldtem volna vele az ékszerészhez, hogy szerezze vissza a pénzét/pénzünket. Jobb helye is van annak.
Miféle ostoba szabály?
Én még csak 65 vagyok, de nem is hallottam ilyet, az öreg apám se.
A leánykérés az egy szerelmi dolog, mit keres ott a jövedelem kimutatás és az áfás számla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!