Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzésre tényleg a havi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzésre tényleg a havi fizetés háromszorosát kell költeni?

Figyelt kérdés
Kizártnak tartom hogy pl. egy nettó 150.000 Ft.ot kereső munkás majd közel fél milliós gyűrűt vegyen! Ez neki túl sok!

2020. márc. 6. 19:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
74%
Annyi a fontos, hogy tartósan legyen, hiszen jobb esetben évekig fogja hordani a párod. 100 körül már lehet kapni jókat.
2020. márc. 7. 06:33
 22/27 anonim ***** válasza:
76%
Egy nagyon drága gyűrűt félnék hordani hosszú távon, márpedig az eljegyzési gyűrű olyan, amit nem díszdobozban a polcon tárolok. Én eleve nem is számítottam rá, de a férjem egy olyan egyszerű és szép gyűrűvel lepett meg, ami a hétköznapi életben sem akadályoz és a cirkónia kő ugyanolyan szépen csillog benne, mint egy fehér gyémánt. Felesleges kiadás és felhajtás az egész műsor szerintem. Egy barátnőmet egy különleges mintájú ezüst gyűrűvel kérte meg a párja. Szereti és nagyra értékeli a bolti árától függetlenül.
2020. márc. 7. 22:47
 23/27 anonim ***** válasza:

Anno nem tudtam arról, hogy lenne ilyen "szabály" :)))

De hallottam már olyat, hogy valaki chio taccos-sal jegyezte el a párját, az akkor gáz?:)

2020. márc. 10. 00:26
 24/27 anonim ***** válasza:
71%
Az eljegyzési gyűrüm cirkóniakövekkel 7000,- volt, tartós, nagyon kemény anyagból. A karikagyűm 8000,- volt cirkóniával. Mind két gyűrű erősebb anyagból van mint az arany és az ezüst, szinte nem karcolódik, nem horpad be egy ütéstől. Számomra fontos volt hogy ne kelljen rá minden percben vigyáznom a sérülések miatt. Kicsi polgári esküvőnk volt. Nem is akartam drága gyűrűt, egyáltalán minek??
2020. márc. 10. 08:31
 25/27 anonim ***** válasza:
A karikagyűrű wolframból
2020. márc. 10. 08:32
 26/27 anonim ***** válasza:

Az eljegyzés gyűrű nélkül történt nálunk, random. A gyűrűt együtt választottuk ki utána. Ugyanazt a fehér arany gyűrűt meg lehetett vásárolni 7 db cirkóniával, vagy 7 db gyémánttal. Előbbit 55 ezerért, utóbbit 200 ezer körül. Jól keresünk, megtehette volna, hogy gyémánttal rendeli meg, de nem szerettem volna. Nem ettől lesz komolyabb a szándék, vagy nagyobb a szerelem. Gyűrű nélkül is boldog lettem volna a tudattal, hogy össze szeretné kötni az életét velem.

Én úgy vagyok vele, hogy a karika a fontos, hiszen az a házasságunk "jelképe". Az legyen szép, olyan ami mindkettőnknek tetszik és abba már gyémántot tetettünk (észszerű áron). Ez tartson ki egy életen át. Az eljegyzési sem baj, ha tartós, de számomra a karika sokkal fontosabb. Ha a fizetése háromszorosáért vett volna gyűrűt, idegrohamot kaptam volna és visszaküldtem volna vele az ékszerészhez, hogy szerezze vissza a pénzét/pénzünket. Jobb helye is van annak.

2020. márc. 15. 22:28
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Miféle ostoba szabály?

Én még csak 65 vagyok, de nem is hallottam ilyet, az öreg apám se.

A leánykérés az egy szerelmi dolog, mit keres ott a jövedelem kimutatás és az áfás számla?

2020. ápr. 3. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!