Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek mennyi az a nettó fizu egy nőnek, ami elfogadható?
Tudom, senki se a pénzért van a másikkal. A pénz nem boldogít, de azért valljuk be, h jó ha van. Arra lennék kíváncsi, h mit gondoltok, mennyi lenne az ideális fizetés egy nőnek? Mennyi az, amit nem tartotok kevésnek? És mennyi az, ami fölött már kellemetlenül érezn~tek magatokat egy párkapcsolatban?
Köszönöm a válaszokat!
Komolyan, ti egysejtű ostoba hímneműek, miért hajtogatjátok folyton a pénzt?
Egy felső kategóriás nőhöz több millió kell. Egy átlagos nőhöz semmi, mivel a nő is önellátó, keresi a pénzt, nem szorul a ti fizetésetekre.
Nyilván, ha egy pár családot alapít, ott már a nő nem fogja a teljes fizetését megkapni, sőt a 3. évben csak 26 ezret kap, ekkor persze, hogy a férfi fizetésére szüksége van a családnak, de nem a nőnek!
Felőlem keress fél millát, vagy nettó 200-300 ezer forint, de ebből mégis mit akarsz venni a nőnek? Az, hogy meghívod egyszer-kétszer egy nem méregdrága kajáldába, vagy elviszed moziba, aztán minden felesben megy, ezen picsogtok állandóan.
NEM ELTARTANI KELL A NŐT, A NŐ ELLÁTJA SAJÁT MAGÁT!
Szerintem ez mindenkinél valtozo. En egyedülálló nőként 2 gyermekkel örülnék 500.000ft havi fizetésnek. De azt is tudom soha nem lesz mert nem vagyok diplomás végzettségű és gyerekek mellett korlátozottak a lehetőségek is ugy hogy nincs csak minimális segítségem ha égető szükség van rá. Örülök annak is ami van jelenleg és abbol gazdálkodom.
N
???
Most a férfi, vagy a nő fizuja a kérdés?
Azaz összeg...
Amiből akár egyedül is meg tud élni akár szűkösen is.
Szóval...
Ki tudja fizetni a számláit, van pénze ételre, nem éhezik.
Magyarul annyit keressen alapból, hogy ne nekem kelljen eltartani.
A szórakozás kikapcsolódás egyebek az már más tészta.
Minimum 100ezret keressen, mert 50-100ezernél többel nem vagyok hajlandó finanszírozni(és ezt se adom csak úgy oda, hanem általában a rezsit+kajaköltség egy részét átvállalom).
Kicsit zavarna, ha többet keres nálam, de olyan szempontból jó, hogy hamarabb el tudnánk rakni lakásra, többet tudnánk menni nyaralni stb.
Köszönöm, de nem ez volt a kérdésem és nem is kaptam rá választ. Tudom, h a gyed és gyes alatt mennyi a fizu, de a kérdés nem is erre vonatkozik!
Szimplán kíváncsiságból tettem fel a kérdést, nem vitát akarok nyitni.
Én vagyok a nő. Azért írtam ki a kérdést, mert fogalmam sincs arról, h mi számít "jó" vagy "átlag" fizetésnek.
Köszönöm, ha a kérdésemre válaszoltok!
Mivel itt általában a kisfiúk írnak ki ilyen kérdést, hogy ennyi és ennyi fizetés elég-e egy nőnek, nyilván ebből kiindulva, csakis a férfi fizetése a kérdés, nem a nőé. Nő nem kérdez ilyet, hogy mennyi fizetése legyen neki, amivel egy pasi megelégszik.
"Azért írtam ki a kérdést, mert fogalmam sincs arról, h mi számít "jó" vagy "átlag" fizetésnek."
Mivel az ország háromnegyede minimálbért keres, szerinted akkor most mi van? Válaszold meg a kérdésed!
"Komolyan, ti egysejtű ostoba hímneműek, miért hajtogatjátok folyton a pénzt?"
A kérdésből teljesen egyértelműen kiderült, hogy a nők fizetésére vonatkozott, ebből pedig valószínűsíthető, hogy nem férfi írta ki.
Ha a szövegértési készséged olyan szinten van, hogy neked nem ment át, hogy kikre vonatkozik a kérdés, akkor szerinted biztos, hogy indokolt és jogos a mások értelmi képességeire vonatkozó kritikai észrevétel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!