Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek mennyi az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek mennyi az a nettó fizu egy nőnek, ami elfogadható?

Figyelt kérdés

Tudom, senki se a pénzért van a másikkal. A pénz nem boldogít, de azért valljuk be, h jó ha van. Arra lennék kíváncsi, h mit gondoltok, mennyi lenne az ideális fizetés egy nőnek? Mennyi az, amit nem tartotok kevésnek? És mennyi az, ami fölött már kellemetlenül érezn~tek magatokat egy párkapcsolatban?

Köszönöm a válaszokat!

2020. febr. 26. 13:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább az a fontos, hogy az anyagi lehetőségeihez mérten legyen képes gondolkodni az életéről. Például jó lenne, ha nem vállalna mindenki lakás nélkül, minimálbérre gyereket. Én elhiszem, ha valakinek csak az adatott meg, hogy nagyon kevés pénzt keressen, de legyen annyi önismeret és racionalitás benne, hogy nem csesz ki magával mégjobban... Sem azzal, akivel összejön esetleg.
2020. febr. 26. 13:59
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
1 millió felett.
2020. febr. 26. 14:09
 13/17 anonim ***** válasza:
94%
Ideális fizetés valamivel kevesebb, mint amennyit én keresek, ugyanakkor számomra ez egyáltalán nem fontos szempont, csak dolgozzon és szeresse amit csinál.
2020. febr. 26. 14:28
 14/17 BeefEater ***** válasza:
81%

Nekem mindegy, az en fizetesembol is boven kijovunk.

A lenyeg, hogy olyan munkaja legyen amit szeret csinalni, boldogga teszi es nem mergesen, lefaradva er haza minden nap.

34/F

2020. febr. 26. 15:00
 15/17 anonim ***** válasza:
49%

jah átlag mi?

Átlag életkor pedig...

A nagypapi 90 éves unokája 5 éves átlag életkor 45....

kb ugyanígy a fizetés is.

2020. febr. 26. 15:48
 16/17 anonim ***** válasza:
16%
1 mrd. is kevés.
2020. febr. 26. 19:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Mindenkinek annyi fizetéssel kell rendelkeznie, amivel nem szorul másra, és tud függetlenedni, ha szükséges. Ez ma Bp-n minimum nettó 250 ezer Ft, de inkább 300 ezer.
2022. jan. 31. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!