Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pár hónapja tartó kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár hónapja tartó kapcsolatban nálatok milyen arányban fizet a nő illetve a férfi?

Figyelt kérdés
Közös programokra gondolok, olyan esetben ahol még nem élnek együtt a felek.

2020. febr. 3. 12:32
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Nálunk ez nem volt soha kicentizve, de az elejétől fogva egyenlő arányban fizettük a programokat, volt, hogy felváltva, hogy felesben, vagy utazáskor ha kb. ugyanannyi volt, akkor az egyikünk vette a repjegyet, a másikunk a szállást stb. Nem számolgattunk, de egy percig se volt kérdés a kölcsönösség.
2020. febr. 3. 12:40
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Nálunk fele-fele volt az első kb fél évben. Aztán összeköltöztünk és a kisebb kiadások össze-vissza mentek "érzésre".
2020. febr. 3. 12:44
 3/6 anonim ***** válasza:
73%

Nálunk érzésre megy. Eddig én fizettem többet, mert nekem volt fizetésem, páromnak nem volt munkája, most már többet fog ő költeni. Nem szeret egyikünk sem centizgetni.

25N

2020. febr. 3. 12:55
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
Igyekszünk nagyjából felesben kijönni, de nem szamolgatjuk szigorúan. Pl. Szinte mindig ő utazik hozzám, a benzint ő fizeti. De én cserébe főzök kaját, bevasarolok, az is kB annyira jön ki. Programokon, étteremben egyszer ő fizet, egyszer én.
2020. febr. 3. 13:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs szabály. Ha van pénzük akkor felezés. Ha nincs akkor meg az akinek van.
2020. febr. 3. 13:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi is próbáltunk mindent felesben legalább érzésre. Nyilván egy vacsorát vagy kávézást nem aprózgattunk, de ha kirándulás vagy drágább program volt abba igyekeztünk nagyjából hasonlóan beleadni. Én még egyetemista voltam szóval nem mindig volt akkora a keret, ilyenkor a párom kipótolta. Amikor meg ő volt leégve később akkor fizettem én többet. Mi sem számolgattunk sosem, érzésre megvolt a fele-fele és kész.
2020. febr. 3. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!