Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzésre tényleg a havi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzésre tényleg a havi fizetés háromszorosát kell költeni?

Figyelt kérdés
Kizártnak tartom hogy pl. egy nettó 150.000 Ft.ot kereső munkás majd közel fél milliós gyűrűt vegyen! Ez neki túl sok!

2020. márc. 6. 19:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
90%

Minek olyan drága gyűrű???

Nemesacél, cirkóniaköves gyűrűt kaptam. Jobban bírja mint az ezüst vagy az arany és ezerszer olcsóbb. Jól állunk anyagilag, mégse kellett nekem drága.

2020. márc. 6. 20:41
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy már írták, ez egy amerikai ékszeripari reklámfogás, mint ahogy a gyémánt jegygyűrű is.

Az viszont tény, hogy az eljegyzési drágább szokott lenni, mint az esküvői.

2020. márc. 6. 20:44
 13/27 anonim ***** válasza:
30%

[link]

Ha nincs erre 150-ed, akkor hogy akarsz eltartani egy családot?

2020. márc. 6. 20:49
 14/27 anonim ***** válasza:
60%

13

Mi köze van egymáshoz a kettőnek?

2020. márc. 6. 20:53
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell. Olyat veszel, amilyet megengedhetsz magadnak, akár fizuból, akár előzetesen félretett pénzből. V nem csak gyűrűre gondolsz, hanem hacacáréra, helyszínre, stb?
2020. márc. 6. 21:00
 16/27 anonim ***** válasza:
18%
Miért kell sajnálni a pénzt attol a nőtől, akit el akarsz venni? Sose fogom megérteni.
2020. márc. 6. 21:45
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy bármilyen jogszabály rendelkezne erről. Tehát nem kell.
2020. márc. 6. 22:45
 18/27 peca1000 ***** válasza:
15%

Mi átmentünk Szerbiába aranygyűrűt venni, a 2 db volt egy 50-es.

Azt húztuk egymásra eljegyzéskor, és esküvőn is.

Sőt, amikor másodszor is megnősültem, az asszonynak vettem itthon egyet olyan 30 körül, magamnak meg felhúztam a régit.

2020. márc. 6. 23:21
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretnék egyszer szép gyűrűt kapni, de ha meggebedek sem tudom megállapítani, hogy milyen kő van benne. Egy zafír kő is van olyan szép, mint a gyémánt (legalábbis laikusként) de sokkal olcsóbb. Aki elvár egy 400 ezres gyűrűt, az olyan is..
2020. márc. 7. 00:40
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Acél gyűrűt szerettem volna mindig is. Együtt választottuk ki, a gyűrű kb 15 ezer volt, a helyszín, program pedig olyan 25 ezer forint körült, de valószínűleg még erre is sokat mondok.

Nem állunk rosszul anyagilag, csak van más amire költeni kell.

Ha valaki gáznak gondolja, legyen, de mi félre tettük azt a pénzt.

2020. márc. 7. 01:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!