Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32-33 évesen mennyit várnál az eljegyzésre nőként?
Kortól függetlenül- A megbeszéléssel semennyit. Az első időkben tisztáznám, az adott partnerrel, hogy szeretné- e, vagy abszolut házasságellenes. Ha ellene van, akkor nem egymást keressük. Soha nem pazaroltam az időmet ilyen emberekre.
Egyébként, olyan fél, 1 év elteltével újra felmerülne a kérdés, de ha azt érzem, hogy csak kényelmesen szórakozgat, és az időmet pocsékolja, de többet nem akar, akkor lépnék.
Nálunk ebből pl semmi gond nem volt, szerelmesek lettünk, és mindketten házasságban akartunk élni, nem volt kérdés az sem, hogy együtt. 2,5 hónap után volt a lánykérés, 1,5 év után házasodtunk össze:). Most már több mint 10 éve vagyunk együtt:) 31/F, 34/N
Mire kellene várni? Ismerősöm 8 év kapcsolat, ebből 4 év együttélés után házasodott, majd rá 1 évre el is váltak. Nem azon múlik mennyit vár az ember. Hanem a kapcsolat minőségén az egymás iránti érzelmeken, és a hozzáállásukon. 2 egymásra nyitott, őszinte embernek nem kellenek évek, hogy megismerjék egymást. Saját tapasztalatom. Nulla korábbi ismerettség előzte meg azt, hogy 2,5 hónap kapcsolat után már megtörtént az eljegyzésünk, és 10+ év múlva is itt vagyunk, boldog házasságban együtt.
Azért a józan ész mellett, érdemes hallgatni a megérzéseinkre is, ami azt mondja, hogy igen Ő AZ az ember akivel le akarom élni az életem.:) Én pl egy korábbi kapcsolatban sem éreztem így. Szóval valóban nem mindegy ki van melletted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!