Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hét év után eljegyzés, 30 évesen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hét év után eljegyzés, 30 évesen?

Figyelt kérdés
Még legalább öt év míg eljegyez,addigra már évek óta együtt fogunk élni, lényegében papír nélkül leszünk házasok. Nekem fontos, hogy a házasság mérföldkő legyen, neki is,csak egész másképp. 2 éve élünk együtt. Ez mennyire komolyan vehető terv így? Vagy csak szeretné, hogy ne lepjek le amiatt hogy megsem akar hazasodni?
2022. jún. 19. 01:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Házat venni házasként jobb konstrukcióval lehet.
2022. jún. 22. 10:05
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
Miért olyan sürgős? Papìr nélkül is van élet.Szereted egyáltalán vagy csak az esetleges hàzassàg miatt tartod meg? Persze egy szép dolog de az annyira szànalmas amikor azt hiszik hogy miután megvan felhùzza a gyűrűt a kezére majd valami varàzslat történik és minden mégjobb lesz.
2022. júl. 5. 07:12
 13/25 anonim ***** válasza:
72%
#12! Előre is leszögezem, hogy nem azzal vana baj, ha valaki nem akar házasodni/házasságellenes. Anélkül is lehetünk boldogok. DE!!! Ha egy férfi nem mondja ki, hogy nem akar házasodni (tehát nem házasságellenes), csak húzza-halasztja, az mindössze annyit jelent, hogy nem akarja elvenni a jelenlegi csaját, pontosabban nem őt akarja. A férfi, aki úgy érzi, hogy az igazi mellett van, megtalálta elete nőjét, NEM MER várni, nehogy más lecsapja a kezéről. Kérdezz meg fiatal házas férfiakat, mind ezt fogja mondani, ahogy azt is elmondják, hogy az előző nőjét azért nem vették el sokév alatt sem, mert azt érezték, hogy valami nem teljes. Namost ebből kiindulva egy nő egyértelműen parázik, attól retteg, hogy az ő álmai pasijának valójában nem ő álmai nője - ami valószínűleg úgy is van, ha képes azt mondani, hogy az eljegyzésig is még 5 évet minimum várjon! Nevetséges!!!!!
2022. júl. 6. 16:10
 14/25 anonim ***** válasza:
72%

Ez egy másik, hasonló kérdés alatti válasz és mindent elmond:

"#19: Én is így voltam vele. Aztán kiderült, az én tökéletes párom úgy gondolta, hogy neki jobb és szebb jár, és évek óta ismerkedik a hátam mögött. Persze ez utólag derült ki, miután bejelentette egyik napról a másikra, hogy szakítani akar. Még aznap a nőhöz költözött, és fél éven belül elvette.

Ja, nekünk volt egy 2 éves fiunk, akit terveztünk és "szeret".

Poén: egy évvel később elváltak, mert a nő megcsalta. Akkor jött volna vissza, a közös gyerekre hivatkozva, hogy legalább miatta. Mintha el lehetne felejteni, hogy szakításkor azt mondta, hogy régóta nem szeret, igazából abban se biztos, hogy valaha volt-e belém szerelmes. Nem akarok senkinek kényelmes langyos fhos lenni.

A férjem egy év után megkérte a kezem. Aki házasodni akar, és szeret, az el is fog venni. Aki 5+ éve meg se kért, az 1. Nem is akar házasodni, 2. Nem szeret, csak kényelmes vagy neki."

2022. júl. 6. 16:23
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
#13 Igyis van hogy elveszi gyorsan gyorsan és az asszony félrekúr ,úgyhogy ne àlszenteskedj itt nekem. Ezek után meg ki szìv rà? Hàt persze hogy a férfi. A hàzassàg intézményét csak a nők élvezhetik ,egy biztosìték szàmukra hogy ott a Férfi neki és komolyan gondolja. Viszont kilépni csak komoly megtorlàsok àràn lehet. Egyik kapcsolatom ezért ért véget mert megmondtam a tutit hogy nem akarok hàzasodni. Úgy màr nem is kellettem neki xd Elég baj hogy manapsàg ilyeneken múlik. Talàn tényleg ha eljön az igazi akkor beadom a derekamat és besétàlok a csapdàba de kevés esély van rà
2022. júl. 6. 16:42
 16/25 anonim ***** válasza:
79%

Ne haragudj, de nem értem:

"Igyis van hogy elveszi gyorsan gyorsan és az asszony félrekúr ,úgyhogy ne àlszenteskedj itt nekem. Ezek után meg ki szìv rà"

Miiii? 😳

Tudod mit jelent az álszentség? Mire írtad? Mit írtam, ami a te olvasatodban álszent?

Ki mire szív rá??! 😂😂😂😂

Szerintem ennek fuss neki újra!

2022. júl. 6. 16:54
 17/25 anonim ***** válasza:
79%

"Elég baj hogy manapsàg ilyeneken múlik. Talàn tényleg ha eljön az igazi akkor beadom a derekamat és besétàlok a csapdàba"

Tehát egyetértesz! Ha jönne valami számodra tökéletes csaj, elvennéd. Hát erről beszélünk! Hogy nyilvánvaló, ha valaki nem hazassagellenes és még úgy sem akarja elvenni a csaját, akkor jobbat vár! Még te, házasságellenes is kimondod, hogy ha jönne a nagy Ő, lehet elvennéd. Ugyan úgy gondoljuk. Köszönjük a megerősítést!

2022. júl. 6. 16:56
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Ha jönne szàmomra megfelelő akkor "talàn" ezt ìrtam . Az nem jelenti hogy a nagy Ő-t elvenném tutira.
2022. júl. 6. 17:16
 19/25 anonim ***** válasza:
79%

Ühhüm. Jaja. Életed nője lenne és annyira szeretnétek egymást, mint még soha senkivel - és hozzád akarna menni... Te nem biztos, hogy elvennéd... Csak talán.

Csak hogy nehogy igazat adj. Aha... Vége az esti mesének? 😂

2022. júl. 6. 20:04
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
#19 Nője sem volt még soha, azért van ennyire a házasság ellen, mert tisztában van vele, hogy nem is lesz, nemhogy felesége, de szimpla párkapcsolata, egyéjszakás kalandja sem. Mások boldogsága pedig baromira zavarja. Ne próbáld meggyőzni, nem fog sikerülni ☺️
2022. júl. 7. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!