Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hét év után eljegyzés, 30 évesen?
Ez egy másik, hasonló kérdés alatti válasz és mindent elmond:
"#19: Én is így voltam vele. Aztán kiderült, az én tökéletes párom úgy gondolta, hogy neki jobb és szebb jár, és évek óta ismerkedik a hátam mögött. Persze ez utólag derült ki, miután bejelentette egyik napról a másikra, hogy szakítani akar. Még aznap a nőhöz költözött, és fél éven belül elvette.
Ja, nekünk volt egy 2 éves fiunk, akit terveztünk és "szeret".
Poén: egy évvel később elváltak, mert a nő megcsalta. Akkor jött volna vissza, a közös gyerekre hivatkozva, hogy legalább miatta. Mintha el lehetne felejteni, hogy szakításkor azt mondta, hogy régóta nem szeret, igazából abban se biztos, hogy valaha volt-e belém szerelmes. Nem akarok senkinek kényelmes langyos fhos lenni.
A férjem egy év után megkérte a kezem. Aki házasodni akar, és szeret, az el is fog venni. Aki 5+ éve meg se kért, az 1. Nem is akar házasodni, 2. Nem szeret, csak kényelmes vagy neki."
Ne haragudj, de nem értem:
"Igyis van hogy elveszi gyorsan gyorsan és az asszony félrekúr ,úgyhogy ne àlszenteskedj itt nekem. Ezek után meg ki szìv rà"
Miiii? 😳
Tudod mit jelent az álszentség? Mire írtad? Mit írtam, ami a te olvasatodban álszent?
Ki mire szív rá??! 😂😂😂😂
Szerintem ennek fuss neki újra!
"Elég baj hogy manapsàg ilyeneken múlik. Talàn tényleg ha eljön az igazi akkor beadom a derekamat és besétàlok a csapdàba"
Tehát egyetértesz! Ha jönne valami számodra tökéletes csaj, elvennéd. Hát erről beszélünk! Hogy nyilvánvaló, ha valaki nem hazassagellenes és még úgy sem akarja elvenni a csaját, akkor jobbat vár! Még te, házasságellenes is kimondod, hogy ha jönne a nagy Ő, lehet elvennéd. Ugyan úgy gondoljuk. Köszönjük a megerősítést!
Ühhüm. Jaja. Életed nője lenne és annyira szeretnétek egymást, mint még soha senkivel - és hozzád akarna menni... Te nem biztos, hogy elvennéd... Csak talán.
Csak hogy nehogy igazat adj. Aha... Vége az esti mesének? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!