Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hét év után eljegyzés, 30 évesen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hét év után eljegyzés, 30 évesen?

Figyelt kérdés
Még legalább öt év míg eljegyez,addigra már évek óta együtt fogunk élni, lényegében papír nélkül leszünk házasok. Nekem fontos, hogy a házasság mérföldkő legyen, neki is,csak egész másképp. 2 éve élünk együtt. Ez mennyire komolyan vehető terv így? Vagy csak szeretné, hogy ne lepjek le amiatt hogy megsem akar hazasodni?
2022. jún. 19. 01:40
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Mióta vagytok kapcsolatban?

Nekem a legalább 5 év múlva eljegyzés a nesze semmi kategóriája, ha 2 éve együtt éltek. Ennyi idő alatt el tudja dönteni, hogy veled tervez, és eleve nem eljegyzésben, hanem esküvőben kellene gondolkodnia. Nem beszélve arról, hogy ha pld. albérletben laktok, akkor köthetné ahhoz, hogy addigra összegyűjtenétek a saját ingatlan árát.

Szerintem esze ágában nincs elvenni!

2022. jún. 19. 01:57
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Csak eljegyez vagy el is vesz? :) Mert még ebben is óvatosan fogalmazott. Szerintem 2 év alatt együttélve bőven volt ideje megismerni, hogy te vagy-e az igazi. Az meg fura, ha ahhoz köti ezt, ha majd ez meg az lesz. A házasság nekem nem egy drága buliról kelljen szóljon meg hogy majd elvesz, ha már gyereket is akar vagy ha van pénze házat venni.... stb. Hanem arról, hogy téged akar-e élete párjának vagy se. Azaz csak kettőtökről jóban rosszban. Ezzel az erővel 20-at is várhattok, mert hátha közben történik valami és mégsem tetszel, mert hát még ilyenkor is van válás. ...Persze kivéve ha fentiek pont a te elvárásaid vagy szerinte azok, s most úgy látja, addigra tudja neked megadni az akárhányfős lakodalmat meg a 3 gyereket kacsalábon forgó házban...? Beszéltetek ilyesmikről?
2022. jún. 19. 05:12
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem komoly. Csak maga mellett akár tartani. Nem akar házasodni. Most 25 éves vagy, nem akarja higy lelépj ezért elhúzza előtted a mézesmadzagot.
2022. jún. 19. 06:39
 4/25 anonim ***** válasza:
83%

Én választás elé állítanám. Mond el neki,hogy számodra nagyon fontos az esküvő,ha nem is lesz nagy lakodalom,de egy esküvőt nagyon szeretnél.

Hogyha nem tervez veled az sem baj. Mondja el nyugodtan és mindenki megy amerre lát.

Hiszed vagy sem,de 25évesen még nagyon sok lehetőséged van. Aki komolyan gondolja az életét, 30körül már házas. Én 34vagyok, sajnos a korral egyre nehezebb olyan pasit találni aki nem csak alkalmit keres.

Ugye van sok egyedülálló,de ők már apukák, nemtudom te mennyire viselnéd el,hogy néha teljesen elhanyagolnak a gyerek miatt pár napra.

Szóval szerintem adj ultimátumot neki,ha komolyan gondolja akkor 2éven belül házasodni szeretnél,ha nem akkor pedig ég vele, találjon más szórakozópartnert

2022. jún. 19. 07:18
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem fogod a fiatalságodat elpocsékolni a majd 5 év múlva talán eljegyez csávóra.
2022. jún. 19. 07:53
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
En nem kockaztatnek 5 évet.az eljegyzes amugy is csak gesztus amit metgtehetne most is.
2022. jún. 19. 08:17
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez az 5 év honnan jött neki? Miért van határidőhöz kötve az eljegyzés? Nagyon fura, ez szerintem csak lebegtetés.
2022. jún. 20. 08:47
 8/25 A kérdező kommentje:

Azt mondta, hogy nem akar házasodni az előtt, hogy saját házunk lenne.

Azt hittem, hogy az én felfogásommal van a baj, és csak túl korán szeretném, de most már látom hogy nem egyedi a véleményem.

Én úgy érzem jelenleg,hogy ha 5 év múlva kér meg kb, és 7-8 éve együtt élünk mire elvesz, akkor szinte felesleges is megtennie, gyereket egyikőnk sem szeretne, kapcsolati mérföldkő pedig nem lenne abból a szempontból, hogy addigra már amúgy is olyan lenne minden, mint ha évek óta házasok lennék, csak nem ferjkent hivatkozok rá...

2022. jún. 20. 23:02
 9/25 anonim ***** válasza:
74%
Nem akar osztozkodni a leendő házon? Vagy miért? Tudtommal ha élettársi kapcsolatban vagytok, vagyis együtt laktok már, akkor onnantól indul a vagyonközösség, nem mikor elvesz. Most a bizalom részét nem véleményezem, ha ez oka, mert van, akiknek belefér a házassági szerződés.
2022. jún. 21. 06:48
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Kifogás.

Felesben vennétek a házat? Ha igen, semmi sem indokolja, hogy házvásárlás után legyen az esküvő.

Ő fizetne többet bele? Írtok egy szerződést és kész.

2022. jún. 21. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!