Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hét év után eljegyzés, 30 évesen?
Mióta vagytok kapcsolatban?
Nekem a legalább 5 év múlva eljegyzés a nesze semmi kategóriája, ha 2 éve együtt éltek. Ennyi idő alatt el tudja dönteni, hogy veled tervez, és eleve nem eljegyzésben, hanem esküvőben kellene gondolkodnia. Nem beszélve arról, hogy ha pld. albérletben laktok, akkor köthetné ahhoz, hogy addigra összegyűjtenétek a saját ingatlan árát.
Szerintem esze ágában nincs elvenni!
Én választás elé állítanám. Mond el neki,hogy számodra nagyon fontos az esküvő,ha nem is lesz nagy lakodalom,de egy esküvőt nagyon szeretnél.
Hogyha nem tervez veled az sem baj. Mondja el nyugodtan és mindenki megy amerre lát.
Hiszed vagy sem,de 25évesen még nagyon sok lehetőséged van. Aki komolyan gondolja az életét, 30körül már házas. Én 34vagyok, sajnos a korral egyre nehezebb olyan pasit találni aki nem csak alkalmit keres.
Ugye van sok egyedülálló,de ők már apukák, nemtudom te mennyire viselnéd el,hogy néha teljesen elhanyagolnak a gyerek miatt pár napra.
Szóval szerintem adj ultimátumot neki,ha komolyan gondolja akkor 2éven belül házasodni szeretnél,ha nem akkor pedig ég vele, találjon más szórakozópartnert
Azt mondta, hogy nem akar házasodni az előtt, hogy saját házunk lenne.
Azt hittem, hogy az én felfogásommal van a baj, és csak túl korán szeretném, de most már látom hogy nem egyedi a véleményem.
Én úgy érzem jelenleg,hogy ha 5 év múlva kér meg kb, és 7-8 éve együtt élünk mire elvesz, akkor szinte felesleges is megtennie, gyereket egyikőnk sem szeretne, kapcsolati mérföldkő pedig nem lenne abból a szempontból, hogy addigra már amúgy is olyan lenne minden, mint ha évek óta házasok lennék, csak nem ferjkent hivatkozok rá...
Kifogás.
Felesben vennétek a házat? Ha igen, semmi sem indokolja, hogy házvásárlás után legyen az esküvő.
Ő fizetne többet bele? Írtok egy szerződést és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!