Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Az unalmas nőket szokták...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az unalmas nőket szokták feleségül venni? Ti miért kértétek meg a feleségetek kezét?

Figyelt kérdés

Kicsit provokatív lehet a kérdés, de bennem ez komolyan felmerült, azzal egyetemben hogy "A feleségeket mindig meg szokták csalni?"

A párom többször kifejezte, hogy én vagyok az a nő, akit szeretne elvenni. Hivatalos lánykérés még nem volt, de nyilván akármikor lehet. Az első alkalommal amikor elmondta, hogy fontolgatja a dolgot, nagyon örültem neki. Aztán elkezdtek kételyek felmerülni bennem. Lehet hogy azért, mert apu sokszor csalta anyut, és egyébként is azt látom, hogy a házasságokban sok esetben van félrelépés. Illetve sok férfi ismerősöm tesz különbséget a nők között olyan téren, hogy kik azok akik feleségnek valók, meg kik azok akik szeretőnek. Akiket szeretőnek mondanak, azok valahogy mindig különlegesebbnek tűnnek, a feleségnek valóak meg unalmasnak.

És egyre erősebb bennem az az érzés, hogy nem akarok se megcsalt lenni, sem pedig unalmas. Egyfolytában az a jelenet játszódik le előttem, amikor megy a kis család valami étterembe, apu anyu meg a gyerekek, anyu a gyerekekkel kínlódik apu meg stíröli a nőket. Nem tudom érthető-e. Fogalmam sincs miért egyre erősebb ez az egész bennem és miért nem örülök annak, hogy valaki végre tényleg komolyan gondolja velem. Más kiugorna a bőréből, én meg ilyeneken kattogok. Már az is felmerült bennem, hogy nemet fogok mondani. Mindeközben mindig arra vágytam, hogy szerető családom legyen. És nem tudnék más férjet sem elképzelni magam mellé.

Szóval valaki volt így eljegyzés vagy esküvő előtt mint én?

2022. máj. 30. 14:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez a dilemma elsősorban a tartós párkapcsolatok jellegéből fakad, leginkább abból, hogy az élet különféle dolgaiban társként működve (különösen családalapítás után) csak egy kisebb szelet lesz az, hogy az illetővel érdekes és izgalmas az élet, és jobban megnyilvánulnak más szempontok, például hogy mennyire megbízható. Az, hogy házasok vagytok-e vagy sem, igazából mellékes. (olyan szempontból nem mellékes, hogy nehezebb szétmenni, ha nem működnek a dolgok)
2022. máj. 30. 14:37
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Valaki biztos, de én nem.

Ideális esetben az ember azzal házasodik, akivel azonos a jövőképe, emberileg és szexuálisan is jól érzi magát. Ebből következtethetően a kapcsolatuk hosszú távon is működőképes lesz. Ez viszont semmire nem garancia, mint az életben másra sincs, de ettől függetlenül félelemből kár nemet mondani, ha most minden rendben.

Nyilván nem minden feleséget csalnak meg, sokszor nem is azért mert a másik nő különleges, hanem csak azért mert miért ne, még az sem biztos, hogy a házassággal bármi gond lenne. Ha kommunikálni tudtok egymással akkor nagy baj nem lehet, ha valami nem jó, hiányzik, akkor arról beszélni kell.

2022. máj. 30. 14:39
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet hogy azért, mert apu sokszor csalta anyut"

Azért van benned ez az érzés, mert nyomon követted a szüleid házasságát. Magyarul ezt láttad otthon. Csúnyán fogalmazva ilyen mintát mutattak neked a szüleid. Lehetséges hogy nem ártana pszichológussal kielemezni a szüleidtől kapott családi mintákat, mert ez az érzés mindig benned lesz, függetlenül attól, hogy a párod milyen személyiségű.

2022. máj. 30. 14:39
 4/15 anonim ***** válasza:
96%
Szóval különféle tulajdonságokban között kell kompromisszum (hiszen tökéletes ember nincs), és az egész mellett ott van az a nem mellékes dolog, hogy vonzódj hozzá. Habitustól is függ, ki mekkora súlyt ad neki. Nálam például fontos szempont volt, hogy egy érdekes embernek ismertem meg a feleségemet, akiben/akivel mindig fel tudok fedezni valami újat. De a szexuális újdonság és izgalom pótlása még így is kihívás tud lenni. Egyébként pedig valójában a kutya sem fogja biztosra előre, mi hogy alakul 5-10-20 év múlva. Egy érdekes és izgalmas ember is keresztülmehet olyan változásokon, hogy utána egy besült, eltunyult, unalmas emberré válik.
2022. máj. 30. 14:44
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként házasságban illetve tartós kapcsolatban élő nőknél sem kifejezetten ritka élmény, hogy belebotlanak valakibe, akitől átmenetileg sokkal hevesebben ver a szívük, mint a párjuktól.
2022. máj. 30. 14:44
 6/15 anonim ***** válasza:
86%

Nem minden férfi csalja meg a feleségét, szerintem nagyon rossz azt hinni, hogy a legtöbb pasi. NEM! Az amúgy értelmes pasik az esetek 95 %-ában akkor csalnak (és most nem ilyen alfákról beszélek, ezt kiemelném), ha otthon nincs meg valami..hiányzik a szex, vagy mindig ugyanúgy kell, sok a tabu és a nő sokmindenre nem hajlandó, a férfi elhagyagoltnak érzi magát, annak ellenére, hogy azért igyekszik mindent megtenni otthon. Hidd el, nagyon sok férfit ismerek ilyen helyzetben, és még ők is küzdenek a lelkiismeretükkel! Olyat eddig 1x hallottam, hogy van szex minden jó, CSAK már 20 éve együtt és unalmas... még ez is ritka.

49N

2022. máj. 30. 14:49
 7/15 anonim ***** válasza:

Passz, de nem hiszem, hogy ez ilyen fekete és fehér lenne.

Nekem még senki nem akarta megkérni a kezem pedig több éveken át tartó kapcsolatom is volt. És mindig jeleztem 1-2 év után, hogy házasságban szeretnék gondolkodni, de semmi. Valami miatt nem vagyok feleségnek való. Ennek nem tudom az okát, pedig inkább az "unalmas" kategóriába tenném magam.

2022. máj. 30. 15:38
 8/15 anonim ***** válasza:
84%
De ha szar a szex, miért veszi el alapból a nőt...
2022. máj. 30. 15:42
 9/15 A kérdező kommentje:
A jövőképünk azonos, a kapcsolatunk harmonikus, a szexben teljesen meg tudok előtte nyílni, a párcserés szexet leszámítva - ami egyikünket sem vonzza - gyakorlatilag nem igen vannak tabuk, sok dolgot kipróbálunk/használunk. Szeretem, szeret, ha problémánk van azt megbeszéljük, a legkisebb marhaságot is. Ezt még nem hoztam fel neki, mert olyan hülyén venné ki magát, vagy nem is tudom. Bár lehet, ha elmondanám el is múlna ez a rossz érzés rögtön.
2022. máj. 30. 15:49
 10/15 anonim ***** válasza:
60%

"lletve sok férfi ismerősöm tesz különbséget a nők között olyan téren, hogy kik azok akik feleségnek valók, meg kik azok akik szeretőnek. Akiket szeretőnek mondanak, azok valahogy mindig különlegesebbnek tűnnek, a feleségnek valóak meg unalmasnak."

Tökéletesen igaz, én is különbséget teszek eközött a két kategória között, azonban én nem így fogalmazom meg a különbséget:

Az első kategória az életem királynője, akit a gyerekeim anyjának akarok, a második pedig a "dugásra, szórakozásra jó" kategória.

Az utóbbi kategória "különlegessége", ahogy te is nevezted eufémizálva saját tapasztalataim szerint általában meglehetősen felszínes és nem tart ki túl sokáig. A szex, ja persze, az is nagyon izgalmas mindenkivel, különösen az első pár hónapban, de hosszú távon egy másodlagos faktor a párkapcsolatban, sokkal fontosabb dologok határozzák meg egy kapcsolat tartósságát.

Tapasztalatom szerint a feleségnek való nők (--> első kategória, életem királynője, gyerekeim anyja) izgalmassága általában nem nyilvánvaló elsőre, van bennük egy "belső izzás" ami könnyen ehet, hogy csak nagyon kevés ember számára nyilvánvaló, vagy csak nagyon kevés ember tudja kihozni belőlük.

2022. máj. 30. 16:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!