Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Az unalmas nőket szokták...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az unalmas nőket szokták feleségül venni? Ti miért kértétek meg a feleségetek kezét?

Figyelt kérdés

Kicsit provokatív lehet a kérdés, de bennem ez komolyan felmerült, azzal egyetemben hogy "A feleségeket mindig meg szokták csalni?"

A párom többször kifejezte, hogy én vagyok az a nő, akit szeretne elvenni. Hivatalos lánykérés még nem volt, de nyilván akármikor lehet. Az első alkalommal amikor elmondta, hogy fontolgatja a dolgot, nagyon örültem neki. Aztán elkezdtek kételyek felmerülni bennem. Lehet hogy azért, mert apu sokszor csalta anyut, és egyébként is azt látom, hogy a házasságokban sok esetben van félrelépés. Illetve sok férfi ismerősöm tesz különbséget a nők között olyan téren, hogy kik azok akik feleségnek valók, meg kik azok akik szeretőnek. Akiket szeretőnek mondanak, azok valahogy mindig különlegesebbnek tűnnek, a feleségnek valóak meg unalmasnak.

És egyre erősebb bennem az az érzés, hogy nem akarok se megcsalt lenni, sem pedig unalmas. Egyfolytában az a jelenet játszódik le előttem, amikor megy a kis család valami étterembe, apu anyu meg a gyerekek, anyu a gyerekekkel kínlódik apu meg stíröli a nőket. Nem tudom érthető-e. Fogalmam sincs miért egyre erősebb ez az egész bennem és miért nem örülök annak, hogy valaki végre tényleg komolyan gondolja velem. Más kiugorna a bőréből, én meg ilyeneken kattogok. Már az is felmerült bennem, hogy nemet fogok mondani. Mindeközben mindig arra vágytam, hogy szerető családom legyen. És nem tudnék más férjet sem elképzelni magam mellé.

Szóval valaki volt így eljegyzés vagy esküvő előtt mint én?

2022. máj. 30. 14:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Raerositenek 6-os valaszara, nem minden ferfi csalja meg a feleseget. En se tettem peldaul, nem is akartam soha es nem gondolom, hogy a kovetkezo 20 evben olyan szerepet kene eljatszanom, amiert a mai enemet szembekopnem. Ismerd meg a jellemet a parodnak. Garancia persze semmire sincs az eletben, de ha igazan melyen megismered, akkor ott azert nagyon csuf esetekben lehet csak csalodas a vege. A felszines es a kirakat kapcsolatok szoktak igy elbukni. Ne kifele eljetek meg a hazassagot, hanem kettotok kozt.
2022. máj. 30. 16:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé érdekes ez az egész. Mert én már voltam egyszer szerető kategória, aztán évekkel később találkoztunk az illetővel (addigra elvált, nem miattam) és azt mondta, hogy sokat jelentek neki, de én igazából feleségnek való nő vagyok. Csakhogy ő a válás után nem akart újra házasodni, de már barátnőnek sem kellettem. Nekem sikerült kiesnem mindkét kategóriából. Nem voltam már sem izgalmas, sem unalmas. Ugyanis mindig van másik, ami újabb, izgalmasabb, érdekesebb.

Persze attól hogy én így jártam, neked még lehet egy nagyon jó házasságod, ha nem a szüleid viselkedését veszed alapul.

2022. máj. 30. 16:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Az aggályaidat pont vele kellene megbeszélned.
2022. máj. 30. 17:20
 14/15 anonim ***** válasza:
19%
És vannak a szeretőnek való, meg a férnek való férfiak. Egyébként még a legjámborabbnak látszó pasas is képes félrelépni. A bölcs nő inkább szemet huny, amíg jól van amúgy dolga, a férfi hazaadja a pénzt, mindent megcsinál és az ágyban is teljesít. De csak addig.
2022. máj. 30. 19:50
 15/15 anonim ***** válasza:

Érdekes, régen ezen én is sokat gondolkodtam. Nálunk is apu megcsalta anyut, nagy trauma volt ez nekem, ezért féltem a megcsalástól, és nem akartam kapcsolatban lenni.

De ma már tök sok mindent másképp gondolok, főleg mert egy 7 éves kapcsolatban vagyok, ahol nem mondom hogy kihűlt a láng, de nem is tombol, és akarva akaratlanul is elgondolkodom rajta, hogy vajon csak azért, mert én nem akarok megcsalt lenni van-e értelme a páromtól elvárni az örök hűséget. Na most arra jutottam, vele nem megbeszélve, hogy ha félre menne, én nem kutakodnék, nem találnék nyomokat, akkor így együtt tudnék élni ezzel. Ha kiderülne más kérdés, mérlegelnék, hogy mi történt miért és kivel, de meg tudnám bocsátani. A számításaim szerint nem az a baj a nőkkel, hogy feleségek lettek, és emiatt csalják őket, szerintem mindenkit még a legjobb nőt is megcsalják, erre a legjobb példa Shakira, egyedül annyi hogy csak azokat a nőket hagyják el, akik nyomasztják a férjüket, veszekednek, nincs odafigyelés, nincs szeretet. És ez az ami értékessé tesz egy nőt, hogy meg tudja-e teremteni ezt a légkört, ezt a bizalmat és nyugalmat. A nőnek meg nyilván egy olyan férfit kell választani aki erre meg méltó és meg tudja becsülni, de most nem ez a kérdés. Szerintem az ősi ösztönök és a hosszú élet miatt a férfiak képtelenek a hűségre, sok nő is, és félrelépnek, de szerintem ezt egy bizonyos intellektus felett el lehet fogadni, na most ezt en is elfogadom de én se vagyok még olyan okos hogy azt elfogadjam hogy lásam és előttem mint nyitott kapcsolat működjön a dolog. Inkább szemellenzővel megyek és nem akarom tudni, ha esetleg valakivel flörtöl vagy ne adj isten oda jut hogy lefekszenek.

2022. jún. 18. 08:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!