Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » El akar jegyezni a barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El akar jegyezni a barátom, pedig még csak 1 hónapja vagyunk együtt. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Egy éve ismerjük egymást, csak anno nem beszéltünk túl sokat, mert nekem akkor még másik kapcsolatom volt. Sokáig csak köszönőviszonyban voltunk.

Az utóbbi 4 hónapban kezdtünk el többet beszélni, találkozgatni, és egy hónapja vagyunk együtt.

Viszont ő már kicsit komolyabbra szeretné venni, és el akar jegyezni. Csak szerintem túl gyors ez a dolog?

20/L és 29/F

2022. ápr. 12. 02:54
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
81%
Ja, mert aki más véleményen van, mint te az vagy csak csökkent agyi képességű, vagy fiatalabb lehet, mi? :D
2022. ápr. 14. 19:57
 32/41 anonim ***** válasza:
92%

Az ilyen dolgok elsietése nagyon ritkán vezet jóra. Az ember lakva ismeri meg a másikat igazán. Egy elkapkodott házasság sokszor vállással végződik, ami nem kevés pénz és stressz. A kérdező 20 évesen még tapasztalatokat szerezzen az életről, ne egy kiélt vőlegény jelöltet, akivel alig van együtt egy hónapja.

Ironikus hogy akik itt kiabálnak legjobban a leszavazásért tűnnek itt a leggyerekesebbnek. Egy felnőtt elfogadja minden hiszti nélkül ha a véleménye esetlegesen mégsem a legjobb, és nem a másikat kezdi hibáztatni a saját sikertelenségéért.

2022. ápr. 14. 21:02
 33/41 anonim ***** válasza:
9%
Halihó #32! Senki sem írt olyat, hogy csökkent agyi képességű, aki más véleményen van! Ez a jelző most a te agyadból pattant ki, még csak ennek szinonimája sem lelhető fel egyik hozzászólásban sem. Csak arról beszéltünk, hogy valószínűleg jóval fiatalabb az, aki nem tudja elképzelni, hogy kialakulhat valódi szerelem rövid időn belül. Vagy szerinted a fiatalabbak csökkent agyi képességűek?!?! Neked egyenlő a kettő??? A saját véleményedet légyszi ne vetítsd ki ránk! Köszi!
2022. ápr. 14. 22:49
 34/41 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi, az előző a #31-nek szólt!
2022. ápr. 14. 22:49
 35/41 anonim ***** válasza:
80%

Hogy alakulna ki? Ahhoz, hogy az ember valóban meg szeresse valakit, kell a minőségi együtt töltött idő. Ez jellemzően nem egy két hét, vagy egy hónap szokott lenni. Ennyi idő alatt csak elképzelsz egy rakat tulajdonságot, ami vagy megvan benne vagy nincs. Ezt szereted meg ennyi idő alatt, nem a valódi embert. Évek is kevés ahhoz, hogy valakit kiismerj.

Ez nem kortól függ. Szerintem ráadásul idősebb vagyok nálad.

2022. ápr. 15. 00:46
 36/41 anonim ***** válasza:
0%
Mi az, hogy szerinted idősebb vagy nálam? Honnan tudod én hány éves vagyok? Ki beszélt rólad? Ki állította, hogy Te gyerek vagy?! Azt sem tudom te melyik hozzászólásokat írtad, illetve te hogyan pontozol, ráadásul unatkozó tinikről volt szó, akik nem írnak semmit, hanem pontozgatnak. Akkor hogyan vehetted magadra? Plusz elárulom, hogy rajtam kívül még minimum 1 ember hasonló véleményen van velem. Anonimitás van. Úgy beszélsz, mintha csak ketten írnánk ide :) Furi vagy... Engedjük el!
2022. ápr. 15. 09:59
 37/41 anonim ***** válasza:
75%
Azzal a lendülettel otthagynám, mert nem normális.
2022. ápr. 17. 14:34
 38/41 anonim ***** válasza:
18%
37. Te mégkevésbé vagy normális.
2022. ápr. 19. 00:02
 39/41 anonim ***** válasza:
82%
38-as, wow, érvek nincsenek, csak személyeskedés :D Csodálatos, köszönöm szépen.
2022. ápr. 20. 11:38
 40/41 anonim ***** válasza:
0%

Bár én nem a #37-es vagyok, előre is bocsi, hogy beleszólok, de wow! Érvet te sem írtál, csak szimplán elmebetegnek tituláltad a kérdező barátját, csak mert az szerelmes, emiatt pedig elhamarkodott! Ez is csodálatos ám! Akkor most bizony visszafelé is jogos, amit valaki fentebb írt: "aki más véleményen van, mint te az csökkent agyi képességű"?

Csodálatos vagy te is!

2022. ápr. 21. 12:03
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!