Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » El akar jegyezni a barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El akar jegyezni a barátom, pedig még csak 1 hónapja vagyunk együtt. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Egy éve ismerjük egymást, csak anno nem beszéltünk túl sokat, mert nekem akkor még másik kapcsolatom volt. Sokáig csak köszönőviszonyban voltunk.

Az utóbbi 4 hónapban kezdtünk el többet beszélni, találkozgatni, és egy hónapja vagyunk együtt.

Viszont ő már kicsit komolyabbra szeretné venni, és el akar jegyezni. Csak szerintem túl gyors ez a dolog?

20/L és 29/F

2022. ápr. 12. 02:54
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
82%
#20 Ne legyél már ennyire ostoba. Senki nem írta, hogy MINDEN eljegyzés a sátántól eredő gonoszságból köttetett, konkrétan erről a kvázi semmi kapcsolatról meg a 9 évvel fiatalabb barátnőjét lefoglalózni kívánó pasasról van szó. Abban az egyben volt igazad, hogy az ő gyűrűjének valóban csak a birtoklás a célja.
2022. ápr. 12. 21:10
 22/41 Noren1989 ***** válasza:
66%
#20 csak ironizàlt...
2022. ápr. 13. 05:18
 23/41 anonim ***** válasza:
75%

#22! Így van, köszönöm! :)

#20 voltam.

2022. ápr. 13. 11:17
 24/41 anonim ***** válasza:
80%
Azért ironizáltam egyébként mert igazából mindenki ilyesmit írt. Volt aki azt írta, hogy olyan szörnyű dolgok fognak következni az eljegyzés után, mint a terhesség, majd kimaradás a munkából szülés után. És tök magasan pontozták :D Gondoltam beszállok. Nem jött be... :DDDDD
2022. ápr. 13. 11:19
 25/41 A kérdező kommentje:

A dologból nekem is az jön le, hogy az exemre valamilyen szinten féltékeny, mert tudja, hogy nagyon szerettem, és lehet attól tart, hogy visszatérek hozzá, pedig ilyenről szó sincs, mert minden érzelmem elmúlt iránta.

Örülök viszont, hogy a többség velem ért egyet, hogy korai lenne az eljegyzés. Mondtam neki is, de a barátom nem ért velem egyet. Persze nem fogja erőltetni, és nem is rögtön akar házasságot, csak “szintet szeretne lépni” ezért akarja az eljegyzést. Hát… Kidobni ezért nem fogom, mert szeretem, és ő is engem, de tény és való, hogy ez igencsak gyors lenne…😅

2022. ápr. 13. 16:34
 26/41 anonim ***** válasza:
30%

Lehet hogy korai, lehet hogy nem az, ezt neked/ nektek kell érezni.

Engem 1 hónap után kért meg a férjem ( először), akkor is igent mondtam, azzal, hogy még azért gondolja át a dolgot. 1,5 hónap múlva újra megkért és igen, komolyan gondolta.

Egyébként 1,5 év kapcsolat után házasodtunk össze, és most már 12 éve vagyunk együtt.:).

Ezt neked kell érezni, mert te ismered, te tudod mit érzel iránta, vele kapcsolatban, te érzed milyen vele a kapcsolatod.

Szerintem Nem feltétlen komolytalan egy olyan eljegyzés ami hamarabb történik az átlagnál. Lásd az én párom lánykérése sem volt az.

2022. ápr. 13. 20:42
 27/41 anonim ***** válasza:
27%
Nem értem miért pontozták le az előzőt, csak tényeket közölt (a kérdezőnek kell éreznie!), plusz elmesélte a saját sztoriját. Ebből látszik, hogy ennél a kérdésnél leragadt pár 13 éves nézelődni és pontozgatni :DDDD Cukik vagytok, de menjetek inkább mesét nézni, hagyjátok beszélgetni a felnőtteket!
2022. ápr. 13. 21:26
 28/41 anonim ***** válasza:
26%

27. Azért pontozták le, mert ők nem éltek át hasonlót, / nem értenek egyet, nem értik meg, nem éltek át hasonló kapcsolatot/ érzelmeket. Így el se tudják képzelni, hogy az ilyesmi lehet komoly is. Pedig lehet.

És ezen hozzáállás miatt szerintük csak és kizárólag őrült, elmebeteg, birtokló, bántalmazó, komolytalan stb lehet az aki megkéri a szerelmét 1 hónap kapcsolat után.

Mindezt ismeretlenül állítják, semmit sem tudva a másik emberről, annak párjáról, vagy a kapcsolatukról.

2022. ápr. 13. 22:11
 29/41 anonim ***** válasza:
7%
Igen, ebből is látszik, hogy nagy valószínűséggel valóban gyerekek pontozgatnak lefelé.
2022. ápr. 13. 22:53
 30/41 anonim ***** válasza:
19%
Nahát ennek a kérdésnek sok értelme van már, bárki ír véleményt, lepontozzák az unatkozó tinik 😂😂😂😂😂 Szakadok!
2022. ápr. 14. 10:45
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!