Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok akik “kierőszakolták” az eljegyzést?
Természetesen nem a szó szoros értelmében kell venni. Vannak itt olyan nők, akik rákérdeztek erre egyenesen a párjuknál, hogy mikor ? Vagy megmondták nekik, hogy már idejét érzik a dolognak?
28 éves vagyok, nyáron lesz a 4. évfordulónk és még semmi...
Nálam fiatalabb nők meg házasodnak, vagy 1-2 éves kapcsolatban gyűrűt kapnak a barátnőim.
A mi kapcsolatunk jó, szeretjük egymást, egy rugóra jár az agyunk és a terveink is közösek (esküvő, család), de konkrétumot nem látok. Mindig csak beszél róla.
Úgy rákérdeznék, hogy mégis mikor...illetve elmondanám neki, hogy én most akarom. Volt aki így tett? Ha igen, hogyan alakult?
28/nő, 30/férfi
21es vagyok és válaszolok a 22esre.
Nyilván nem örül neki az ember, de nekem úgy jött le az írásodból h kezded elengedni a gyerek témát és nem bánt már annyira.
Viszont azért ha úgy érezted nem fog teljesülni az illetővel a vágyad, tudtál volna lépni ( nem bántásból), illetve ahogy írtad h 2év ebben a kapcsolatban is eltelt gyerek nélkül, oké h sok dolognak kell teljesülni hozzá..
#23 Nem a 21-es vagyok, de kicsit gondolkozz már, mielőtt beleállsz másokba.
Nyilván azért volt 5 évig együtt az előző párjával, mert szerette. Tudod, ha szeretünk valakit, nem mindig gondolkozunk reálisan. Ő reménykedett benne, hogy a szerelme egyszer megkéri a kezét, helyette 5 évet elvett az életéből azzal, hogy eszébe sem volt elvenni, hanem mellette kereste azt a nőt, aki tényleg kell neki. Az új kapcsolatában meg nem tudom, hogy gondolod, hogy 2 év alatt már teherbe kellett volna esnie... szüljön egy kvázi ismeretlennek? Egyébként nem a mostani párja tehet róla, hogy előtte nem voltak vele őszinték.
#27 Ő az hát, látni a stílusából. A 16. választ én írtam neki címezve ("Minden szar kapcsolathoz két ember kell..."), de csak a szexre vonatkozó rész jutott el a tudatáig :D Csak azt sajnálom, hogy vannak nők, akik ekkora szerelmet képesek érezni - mert gondolj bele, mennyire kell már szeretni valakit ahhoz, hogy ilyen hosszú idő és ennyi mellébeszélés meg kifogás ellenére is kitartson mellette, és a felesége akarjon lenni - szóval, ekkora szerelmet képesek érezni, és egy ilyen jellemtelen, önző, őszintétlen alakra pazarolják.
De neki az a legfőbb probléma, hogy nincs szex 😂 Kérdem én, miért olyan furcsa, hogy 8 éve várakozik a semmiért a nő, boldogtalan és kétségbeesett (múlnak a termékeny évek ugye...), ezért "nem képes" széttenni esténként a lábát?
Ilyen ember szerint kellett volna már a 2 éves kapcsolatodban gyereket szülnöd. 😆
Kérdező! Alakult azóta valami? Esetleg beszéltetek róla?
Előre is bocsánat, hogy innentől nem lesz releváns a hozzászólásom, mert csak a valaszokra reagálok. Tényleg mókás, hogy aki azt írta, hogy 8 éve váratja a csaját és hát amúgy miért ne váratná, pont az írta azt, hogy 2 éven belül már szülni kéne egy pasinak. Jóember, te magad ellen beszélsz... 😂😂😂😂 Hogy a párod nem az eszed miatt szeret, az már egészen biztos. Mivel szex sincs (azt írtad), így a szex miatt sem szerethet. Akkor marad a megszokás, ergo remélhetőleg hamarosan megpattan mellőled. Nagyon szurkolok neki, hogy találjon valami épelméjű pasit és kidobjon, mint a szemetet, mert mást nem érdemelsz. Nem elég, hogy egy nőt hülyére veszel 8 éve, de még a többi, hasonló cipőben járó nőkön is átgázolsz anonim. Te full beteg vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!