Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Vannak itt olyanok akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok akik “kierőszakolták” az eljegyzést?

Figyelt kérdés

Természetesen nem a szó szoros értelmében kell venni. Vannak itt olyan nők, akik rákérdeztek erre egyenesen a párjuknál, hogy mikor ? Vagy megmondták nekik, hogy már idejét érzik a dolognak?

28 éves vagyok, nyáron lesz a 4. évfordulónk és még semmi...

Nálam fiatalabb nők meg házasodnak, vagy 1-2 éves kapcsolatban gyűrűt kapnak a barátnőim.

A mi kapcsolatunk jó, szeretjük egymást, egy rugóra jár az agyunk és a terveink is közösek (esküvő, család), de konkrétumot nem látok. Mindig csak beszél róla.

Úgy rákérdeznék, hogy mégis mikor...illetve elmondanám neki, hogy én most akarom. Volt aki így tett? Ha igen, hogyan alakult?

28/nő, 30/férfi

2022. ápr. 4. 08:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
98%
9 a ferfiak nagyon szeretik elvenni egy nő fiatalsagát a semmire mindenféle elkötelezettség nélkül. Nekik még lehet 40-50 évesen is első gyerekü,k de azért egy nő nemigen akarna 35 korul ott tartani hogy még társat keres csak.
2022. ápr. 4. 10:38
 12/29 anonim ***** válasza:
26%
Nekem az a véleményem,hogy a kierőszakolt dolog addig is fog tartani...Ismerősi körben 6 éve együtt voltak,és már a lány szülei nagyon sürgették a dolgot,más téma nem is volt csak ,hogy ideje lenne már ..el is vette a srác,2 évre rá elváltak. . Szerintem ezt az elején kéne tisztázni ,ki hogyan látja a hazzasag dolgot,és ha nem történik neg 3 éven belül,én azt időhúzásnak ,és sunnyogasnak gondolom.Ha szeret 1 év után is biztos benne,aki 4;5;6ev után sem tudja. ..az inkább nem biztos abban a párban,de amíg nincs jobb el van vele .
2022. ápr. 4. 13:44
 13/29 anonim ***** válasza:
28%

Nekem egy barátnőm kierőszakolta a gyűrűt, ott állt a hapija felett, amíg megrendelte. Aztán a facebookra már úgy tette ki, hogy őt mekkora meglepetés érte... 🤣🤣🤣

Mindez több, mint 2 éve történt. Azóta sem házasok. Szerintem nem is lesznek azok soha.

2022. ápr. 4. 14:48
 14/29 anonim ***** válasza:
7%

Szia

Mi 8eve vagyunk együtt, és 4éve élünk együtt esküvő nélkül.

Hiába mondtam neki el az érzéseim hogy miért nem, olyan mintha nem akarná elhinni.

Ő is ezzel a rabolom az idejét szöveggel jön..amit nem is értek mert nem tart senki fegyvert a fejéhez h maradnia kell, amit mondtam is neki h ha úgy érzi nem tud várni megértem..de ez csak takarózás ez az idő rablás..

Mélyponton vagyunk de hiába próbálom elmondani mik a gondok 2mondat után jön azcén vagyok a rossz és hasonló ..amit nem mondtam de érdemben nem haladunk így..

35f

2022. ápr. 5. 08:45
 15/29 anonim ***** válasza:
98%

A házasság csak egy papír - oké, akkor miért fájna két tanú jelenlétében aláírni?

Jaaa, mert mégsem csak egy papír, hanem kicsit macerásabbá teszi, hogy kedvedre elhagyhasd a csajt.

2022. ápr. 6. 07:47
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
#14 Minden szar kapcsolathoz két ember kell, te mégis a nő nyakába varrod az egészet. Érzed, hogy mélyponton vagytok, beszélgetni se vagytok képesek már egymással, de azért vele élsz együtt, meg nyilván le is szoktál vele feküdni - valahol csak igaza van a gyakori azon népének, aki ezt "fix puncinak" hívja, aki mellett várod az újat, a jobbat, "az igazit". 8 éve lebegteted, nem csoda, hogy ennyire ki van borulva.
2022. ápr. 6. 12:43
 17/29 anonim ***** válasza:
10%
16os, a 14es válaszoló vagyok. Szex sincs köztünk
2022. ápr. 6. 19:58
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Mi szimplán megbeszéltük a kapcsolatunk elején, hogy ki hogyan képzeli a jövőt. Szerintem ez a normális.

Ő azt mondta szeretne megházasodni, amint lehetőségünk lesz rá ( mivel még mindketten csak suliba jártunk amikor kapcsolatba kezdtünk).

És én sem féltem őszinte lenni, megmondtam, hogy nekem nagyon fontos, hogy életem szerelme a férjem, a házastársam legyen, egymás törvényes hozzátartozói legyünk, és nem várnék évekig egy számomra jövőtlen kapcsolatban, mert időpazarlásnak tartom.

12 éve vagyunk együtt, anno fél éven belül volt eljegyzés, 1,5 év kapcsolat után házasodtunk össze.:)

Sokak szerint már beszélni róla is kierőszakolás, amíg a pasi nem méltóztatik feltenni a nagy kérdést. De ez nevetséges. Ennyi erővel a férjem kierőszakolta volna?😂 Csak mert ő kezdeményezte a beszélgetést, és ő kérdezett rá előbb mit szeretnèk?.

Ha nem ő, akkor én kérdeztem volna rá, mert nem vártam volna évekig arra, hogy ez a dolog tisztázódjon, illetve az előrelépésre sem. Pláne ha kiderül, hogy olyannal állok szemben aki összepisálja magát a házasság- elköteleződés gondolatára mert retteg feladni a szent szabadságát. Ha ez van, derüljön ki mihamarabb és ez esetben be is fejeztem volna a kapcsolatot.

2022. ápr. 10. 22:14
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
#14-es. Akkor mégiscsak igaz, hogy rabolod az idejét! Nőként mondom neked, hogy szerencsétlen a csodára vár, egy olyan csodára, amiről te magad 100%-ig tudod, hogy nem fog bekövetkezni, mégis váratod! Veszekedtek, szex sincs köztetek, te mégis úgy fogalmazol, hogy "ha nem tud várni?" Ne haragudj, de mire??? Nem volt elég 8 ÉV neked arra, hogy eldöntsd, hogy akarod-e őt feleségemnek??? Tudod miért rossz a kapcsolat? Magamból indulok ki: Ezért!! Mert hülyének nézed! Mert valahol tisztában van vele és baromira haragszik rád! Mert nem arról van szó, hogy nem tudod boldoggá tenni, hanem nem akarod!! Te ne gyere itt a várakozással 8 év után! Mire várjon??? Hogy már ne legyen termékeny, te meg lelépj egy 25 évessel??? Elmész te tudod hova...
2022. ápr. 21. 12:53
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

A #10-est nagyon adom! :D Teljesen igazad van!

Kedves Kérdező, nyugodtan beszélj vele erről. Az erről való kommunikáció nem egyenlő a kierőszakolással. Ha megijed, vagy félrebeszél, mint a kedves #14-es, akkor legalább tudod, hogy hiába is várod és léphetsz meg időben! Nagyon vigyázz ezzel, én 28 éves voltam, amikor még 5 évet vártam a barátomra, aki mindig csak hitegetett a "majd jövőre" szöveggel. Mindig kimagyarázta... Aztán lelépett mással, én pedig ott álltam 33 évesen egyedülállóként. 34 évesen megismerkedtem a mostani barátommal, akivel most 2 éve vagyunk együtt, hipp-hopp 36 lettem... Nagyon-nagyon vigyázz, mert gyorsan telik az idő. Én 2 gyereket szerettem volna, de már annak is örülnék, ha 1 lenne....

2022. ápr. 21. 13:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!