Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom eddig azt mondta, majd akkor kéri meg a kezem, ha lesz pénze gyűrűre. Anyukám nem rég nyert egy gyémántgyűrűt, de egy barátjának akarja adni. Miért nem jut eszébe, hogy a páromnak adja a gyűrűt, hogy végre megkérhessen?
07.34 vagyok, 3 válasszal ezelőtt.
Szóval van ismerősöm, akinek szintén "nincs pénz esküvőre" dumája volt.
Azóta van 3 gyerekük, lakás, autó, stb. Esküvő azóta se volt. Tehát a csajnak, aki 3 gyereket szült neki, semmije sincs továbbra se, hiszen ő végig gyes-en vlt, vagyona semmi. A srácnak van lakása, autója, stb.
Szóval én is látok magam körül ilyet, mint amit a kedves hozzászóló mondott, csak épp ellenkező végkifejlettel.
Meg kell kérdezni a srácot és ha nagyon nem akar esküvőt, akkor el kell dönteni, mennyire fontos ez neked. Ha nagyon, akkor lépni kell. Ha nem nagyon, akkor felejtsd el az esküvőt, éljetek szépen és ha egyszer mégis megkéri a kezed, akkor nagyon fogsz neki örülni. De akkor legalább tudod, hogy nem várható a dolog és nem rágod magad minden alkalommal, névnap, szülinap, karácsony.
Nincs semmilyen fejlemény, akkor rájöttem, hogy hülyeség, és azóta nem beszéltünk erről, nem kívánkozott ki belőlem.
Nem beszéltünk azóta esküvőről, meg eljegyzésről, várok rá türelmesen... :D
3 éve vagytok együtt.
Az ígéret, legalább polgári eslövő nem a pénzen múlik.
Ha akart volna, már megkért volna.
Kihasznál, amig hagyod. Aztán ha öregecskedsz, elhagy, hisz nem is ígért neked semmit.
Sajnálom, amikor a lányok ilyen olcsón adják magukat.
Sziasztok!
Ahogy olvastam a kerdesedet nem birtam megalni,hogy ne reaglajak ra.
Az en esetembol tanulva az tortent,hogy tobb mint 8 even at voltam egyutt a pasimmal,majd mikor kezdett elfogyni a "turelmem",rakerdeztem,hogy jo lenne mar ennyi ido utan ha o felmutatna valamit. Tudod mi volt ra a valasz? O nem tud ferj, nem tud apa sem lenni. Ennyi volt,ennyit ertem neki. Nem ertettem,hogy amig en normalis eletet akartam vele leelni,o meg nem,miert nem mondta el nekem? Szakitottam vele,nagyon csunyan osszevesztunk. Elkezdi,hogy en vissza fogok menni hozza,mert nem fogok tole jobbat talalni XD.
Mikor latta,hogy ez most volt az utolso csepp a poharban,honapokig zaklatott,talalkozni akart stb.. meg ha nehezen is de megszabadultam tole. Azota eltelt lassan negy ev es o meg azota meg keresett kozben,de mar minek. Eli a szar eletet,lefogyott es azota sem nosult meg es gyereke sincsen. Ahol nincs logika ott az ember ne is keresse. Neked is epp eljott mar az ideje,hogy rakerdezzel mit akar,nehogy tovabb rabolja az idodet. Allitsd kesz tenyek ele,ha meg nem akarja az egeszet nem erdemel meg teged hagyd ott,majd talalsz mast aki jobban megfog becsulni,egyutt fogjatok tervezni a kozos jovotoket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!