Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom eddig azt mondta, majd akkor kéri meg a kezem, ha lesz pénze gyűrűre. Anyukám nem rég nyert egy gyémántgyűrűt, de egy barátjának akarja adni. Miért nem jut eszébe, hogy a páromnak adja a gyűrűt, hogy végre megkérhessen?
Figyelt kérdés
Eszébe sem jutott senkinek. Három éve élünk együtt, mindenki imádja a családban a választottomat, szoktunk beszélni az esküvőről is. A szerelemem sokszor rajta kapom, hogy menyasszonyi ruhákat vagy egyéb esküvői kellékeket nézeget a neten nekem, de ha megkérdezem, van, hogy azt mondja, a házasságot egy fölösleges pénzkidobásnak tarja. Már többször is bejelentette, hogy a szülinapomon, vagy az évfordulónkkor megkéri a kezem. Vártam, de soha nem lett belőle semmi. Erre mindig azt mondta, hogy nem jött össze a pénz... Igen, mindig kell valamire.. Közös kasszán vagyunk, így megértem, nehéz fiatalon boldogulni, bár az is lehet, hogy a gyűrű az utolsó a listán. Anyának sokszor meséltem erről, de most, hogy itt a lehetőség, senkinek nem jut eszébe az a verzió, amit én olyan tisztán látok.... Így képzeltem, hogy ez a normális: Anya odamegy pirulva a páromhoz, hogy beszélnünk kell, és odaadja a kis bársonydobozt a kezébe. Azt mondja: "Tudom, hogy mennyire imádod a lányom, és tudom, hogy ti ketten nagyon boldogok lesztek. Itt ez a gyűrű, ha úgy érzed, hogy alkalmas az idő, örülnék, ha ezzel kérnéd meg a kezét. stb." Hát nem??? Megemlítsem vagy hagyjam az egészet, nézzem tétlenül, ahogy másnak adja ezt a kis csillogó szépséget, amivel a legboldogabb pillanatot élhetném át?? Mit gondoltok, jaj, nem merem elmondani senkinek....2010. szept. 13. 17:54
1/28 anonim válasza:
Attól még, hogy a gyűrű meglenne, az esküvőre nincs meg a pénz.
2/28 anonim válasza:
Nem hiszem hogy jó ötlet lenne...
3/28 anonim válasza:
A gyűrű beszerzése nem anyukád dolga. Ő nyerte, had csináljon már azt vele, amit akar.
4/28 anonim válasza:
Hmm!!
Ha senkinek nem jutott az eszébe ak
kor mond el édesapádnak, hátha ő tovább adja anyukádnak ezt a csodás gondolatot!
5/28 anonim válasza:
Hany eves a kedves kerdezo? Nagyjabol mindegy, ilyen aggyal jobb nem hazassagot kotni. Szerintem ezt a baratja is latja. Tobb esze van mint neked hogy nem akar felesegul venni.
6/28 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi voltam mások mit gondolnak, igazatok lehet... Csak már annyira szeretném titokban, hogy ezt egy váratlan esélynek láttam... és hát, jaj, most ahogy gondolkozom, és átolvastam, mit írtam, őrültség az egész!!! Tiszta hülye vagyok!!! Majd lesz, ahogy lesz :)
2010. szept. 13. 18:02
7/28 anonim válasza:
ez nagyon dúrva. azt hittem először csak poén akar lenni. figyi ha a pasi igazán akarja akár egy ezüstgyűrűvel is megkéri a kezed.. ha meg nem akkor jönnek a kifogások. ne te akard ezt kierőszakolni. nem lesz jó vége.
8/28 A kérdező kommentje:
Jaj, az utolsó hozzászólás rendkívül kedves volt, elolvadok a gyönyörtől! 24 éves vagyok, elárulom, ha már ilyen szépen kérdezted.
2010. szept. 13. 18:03
9/28 A kérdező kommentje:
mármint az utolsó előtti már
2010. szept. 13. 18:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!