Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom eddig azt mondta, majd akkor kéri meg a kezem, ha lesz pénze gyűrűre. Anyukám nem rég nyert egy gyémántgyűrűt, de egy barátjának akarja adni. Miért nem jut eszébe, hogy a páromnak adja a gyűrűt, hogy végre megkérhessen?
Igen, ez egy röpke álomkép volt, jól látod:)
Na....:)
Már bánom, hogy leírtam ezt az eszement gondolatmenetet.
ÚRISTEN! :)
Ez elég szánalmas, barátocskám, na jól van, megyek inkább folytatom a munka utáni lazulást, olvasok egy kis Mark Twain-t, ez az oldal kikapcsolódásnak nem is olyan jó, mint ahogy látszott. Ha bunkókkal akarok beszélgetni, lemegyek a Vörös Rózsa kocsmába....
Na, jól van, minden jót kívánok mindenkinek!
szerintem ne aggódj. az én (most már férjem) párom is így gondolta: ő majd megveszi, nem kér senki alamizsnájából. Nálunk is lett volna hasonló alkalom, annyiból volt más, hogy a nagymamája,a mikor bemutatott neki (miután összeköltöztünk) nekem adott egy aranygyűrűt, és pironkodva közölte, hogy megkéri a kezem az unokájának :D én borzasztóan éreztem magam, el kellett fogadni a gyűrűt, de nem tudtam, hogy szabad-e. A párom sem tudta. És azt mondta, ott a nagyija előtt, hogy a saját gyűrűjével fog megkérni, ha lesz rá pénze. Amikor eljegyzett, neki is csak a gyűrűre volt pénze. Mi is közös kasszán voltunk, a jutalmából vette meg :) nem is tudtam arróla pénzről. életem legszebb napja volt. Utána elkezdtünk gyűjteni az esküvőre, 8 hónap múlva megtartottuk.
Ami engem inkább aggaszt, hogy miért ígéri állandóan meg, h bizonyos alkalomból megkéri a kezed?! Ez nem tetszik :( mert beetetés szaga van...
Valóban azt gondolom, hogy ha el akarna jegyezni és venni, azt 5000 Ft-ból is meg tudná tenni, ha TÉNYLEG akarná.
Egy pár ezüstgyűrű kijön ennyiből, az esküvő meg teljesen ingyenes, ha csak bementek és nem kértek semmi extrát.
És akkor már rég házasok lennétek.
Ha nincs semmi pénzetek, de 500 fős lagzit akar, akkor SOHA nem lesz esküvő.
Majd lesz egy becsúszott gyerek és egy élettársi kapcsolat.
Miért nem ülsz le vele és kérdezel rá egyenesben? Hogy neked ez nagyon rosszul eski, hogy mindig csak hiteget, tisztán akarsz látni. HA el akar venni, menjetek be és legyen meg a ceremónia a szülők jelenlétében, ha meg nem akar elvenni, akkor ne hitegessen tovább.
Ezt hivják kommunikációnak.
Beszélj, drága, mert néma gyereknek...
Utolsó: van olyan pasi, aki normális esküvőt akar, nem minimálnál is kevesebbet. Az én párom is ilyen volt. Mindenáron aranygyűrűt akart az eljegyzéshez, és legalább egy közepes esküvőt! És megcsinálta, megcsináltuk! Van ilyen is. Én is vártam rá jópár hónapot, amig lett annyi pénz, hogy vegyen egy gyűrűt, és összejöjjön az esküvőre való. Ezek nélkül az én pasim sem akart nősülni.
Ami engem inkább aggaszt és ezt már írtam, hogy miért ígérgeti meg neves alkalmakra (névnap, szülinap, stb). Nekem ez nem tetszik.
No akkor mennyire fontos a pasiknak a házasság és minden meg is legyen.
Megbeszéltük cécóra nincs pénzünk, egy pár gyönyörű ezüst gyűrű 15ezer, 2x30perc az anyakönyvvezetőnél ingyen és bérmentve... Amikor meg minden gond nélkül meglesz a pénzünk a cécó többi részéhez, templom, vacsora meghívó minden külsőség, akkor nekiesünk, és szépen végigcsináljuk, ami az esküvőnk lesz.
Mégis hivatalosan kimondja, hogy nem csak a csaja vagyok, egy a sokból, hanem a neje, az az EGY. És a magyar jogrendben ez a mérvadó, a templomi csak egy nagyon szép, nagyon sokat jelentő esemény.
Az, meg hogy egy az anyukád által nyert gyűrűvel szeretnéd, hogy megkérjen a párod. Ennyire menya akarsz lenni, végig akarod csinálni az egész cécót, elmondani, hogy xyNÉ vagyok???
...
Szóval a pénz kamu duma ilyenkor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!