Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mielőtt megkértétek volna a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mielőtt megkértétek volna a barátnőtök kezét, voltak kételyeitek vagy 100%-ban biztosak voltatok magatokban?

Figyelt kérdés
Több éve együtt vagyunk már, viszont van egy-két dolog amiben nem nagyon értünk egyet és ez gyakran konfliktushoz vezet. Ezeket leszámítva nagyon jól megvagyunk egymással. Rengeteg közös emlékünk, barátaink, egzisztenciánk van és szeretem is őt, de mégis zavar, hogy van pár dolog amin visszatérően veszekszünk.
2022. márc. 8. 11:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

8-as vagyok: ez szerintem pont két olyan sarkalatos kérdés, amiben marha nehéz megalkudni. Hosszú távon meg lehetetlen. Nekem legalább is biztos, de nem vagyunk egyformák.

Az, hogy szereted és vágysz a társaságára, még nem jelenti, hogy igaziak vagytok egymásnak és le tudnátok együtt élni.

2022. márc. 8. 13:06
 12/25 A kérdező kommentje:
Ennél szerintem sokkal rosszabb helyzetekben is házasodnak össze emberek. Legalábbis a környezetemből kiindulva. Egy jó kapcsolatot eldobni egy bizonytalan még jobbért szerintem nem jó döntés. Aki mindig a tökéleteset keresi az örökké keresni fog /szvsz/
2022. márc. 8. 14:30
 13/25 anonim ***** válasza:
81%

Ennél szerintem sokkal rosszabb helyzetekben is házasodnak össze emberek

Na de minek házasodni? Kényszerít bárki? Nem kell eldobni, de én nem is házasodnék össze.

2022. márc. 8. 14:38
 14/25 A kérdező kommentje:
Már jó ideje együtt vagyunk, 20 évesek sem vagyunk már. Családot mind a ketten akarunk. Húzható még az idő, de az ellenünk dolgozik. Vagyis ellene, de nem akarok vele kitolni sem.
2022. márc. 8. 14:49
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Persze, megértem, ha nem akarod húzni az idejét.

Viszont - neki minden klappol ebben a kapcsolatban? Neked van gondod a család el nem engedésével és a szexszel? Te így ebben a formában le tudnád élni az életed vele?

Szex témához annyit, ha már most sem ok, ha lesz gyerek, család, ez a probléma fokozódni fog.

2022. márc. 8. 15:07
 16/25 anonim ***** válasza:

Nem voltak kétségeink.

Az sosem jó, ha nem tud az ember leszakadni a családjáról. De a Szexuális problémák ennél is rosszabbak, és ezek csak rosszabbak lesznek, ha ebbe az instabil kapcsolatba még gyereket is csináltok. Az még azokat a párokat is megviseli ahol sem a család nem lóg a nyakukon, sem a szexxel nincs gondjuk.

Ha ilyen bajok közepedte összeházasodtok, Gyakorlatilag garantált a válás pár év múlva. Előbb ezeket az alap problèmákat oldjátok meg. Legalábbis ajánlott, ha nem akarsz válni.

2022. márc. 10. 00:17
 17/25 anonim ***** válasza:
12. Igen, rosszabb helyzetben is házasodnak emberek, ezek nagy része nem is lesz tartós , boldog házasság. Esetenként ha nem válnak el, az sem azért van mert boldogok, hanem pl közös hitel, anyagiak miatt, vagy mert azt hiszik hogy a gyerekeknek jobb ha szar kapcsolatban élő boldogtalan szülők nevelik őket.
2022. márc. 10. 00:21
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
álló péló
2022. márc. 10. 00:25
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

Ha már kérdésként merül fel benned és bizonytalan vagy, az má rossz jel.

Elnézést, hogy ilyen lányos példát hozok fel, de, ha egy barátnőmmel elmegyek vásárolni, és megkérdezi, hogy szerintem milyen ez a ruha, vegye-e meg? Akkor egy reális negatívum és már igazat is ad. Ha azonban annyira biztos, hogy tetszik neki a ruha, meg sem kérdez...le sem lehet beszélni róla.

Az ember persze tévedhet, és ez persze komoly dolog a házasság.

Azt tanácsolnám, hogy érdemes akkor kis "szünetet" tartani, tudom közhely, de tudod miért tanácsolják? Mások már tudják/sejtik a választ, de időt adnak Neked, hogy Te is rájöjj, vagy a másik is rájöjjön. Nyilván lesz egy megsértett fél, így sokan hülye ötletnek tartják.

Próbáld feszegetni a határt, szélsőséges helyzeteket hozni, talán megtalálod hamarabb a választ.

A "tökéletes keresése, eldobni a bizonytalant", én erre azt mondom, hogy MERNI KELL! Ha nem találod meg a tökéletes boldogságot, egész életeden át hiányérzeted lesz. És sose bánd meg, ha valami mégis úgy történt! Ez fontos! Mindig előre! ;)

2022. márc. 10. 00:30
 20/25 anonim ***** válasza:
19. Tehát ha letudsz beszélni egy férfit a b.nődről akkor nem is tetszik neki?
2022. márc. 10. 00:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!