Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mielőtt megkértétek volna a barátnőtök kezét, voltak kételyeitek vagy 100%-ban biztosak voltatok magatokban?
Ami rendszeresen előjön, hogy túlságosan kötődik a családjához. Képes lenne minden hétvégét velük tölteni, mivel egy városban lakunk. Szexuális életünkben is vannak hiányok.
4-es félreértesz, egyáltalán nem erőlteti, én szeretném elvenni őt.
Én májusban megyek férjhez, bár mi már újrakezdők vagyunk és sajnos 4 szülőből csak 1 él, így a család-imádat már nem játszik, de pl vannak mindkettőnknek gyerekeink. Ha ott nagyon nem stimmelnének az alapelvek, én nem merném összekötni vele az életemet.
Családja: ha lesz gyereketek, a családja állandóan nálatok fog lógni vagy ő a gyerekkel anyuéknál, te meg kb csak felesleges plusz fő leszel. Veszélyes, ha valaki nem tud leválni.
Szex téma: Már most nem vagytok ezzel rendben, ez csak rosszabb lesz idővel.
Miből érzed azt, hogy nektek össze kéne házasodni? Azon kívül, hogy "benne vagytok a korban" és x év eltelt - valóban úgy érzed, neked ő az igazi, és viszont?
8-as: család témában én is így gondolom hogy ez lesz, viszont el tudom fogadni, még ha nem is tetszik. Szex téma már kényesebb, mindig abban bízok h majd megoldódik egyszer.
Azért érzem, mert közben meg szeretem. Ha rossz kedvem van csak a társaságára vágyok, ha munka miatt máshol alszok akkor másnap alig várom h újra együtt lehessünk. A kapcsolatunk boldog, rengeteg közös programunk van, sokat nevetünk. A két fenti dolog miatt vannak csak kétségeim.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!