Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok! Szerintetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek egy férfinek mennyit illik költeni átlagjában az eljegyzési gyűrűre?

Figyelt kérdés

Nem összegre gondolok, hiszen mindenkinek más az anyagi helyzete, hanem mondjuk egy havi nettó átlagkereset elfogadható? Netán túl kevés/sok ennyit költeni rá (250.000)?

Kérlek, kort is írj! Köszönöm!

2021. jún. 30. 14:38
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

En max egy szazasert szeretnek, de egyebkent egy 25 ezres gyurunek is orulnek, sot, valoszinuleg mar magatol a kerdestol is a fold felett lebegnek.

A rozearannyal viszont vigyazz, csak akkor vegyel neki ilyet, ha o is szereti ezt a szint az ekszerein. Szerintem nagyon vegyey, van aki imadja, de van aki viszont utalja es pl feher arany parti.

2021. jún. 30. 23:35
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha hordanék ékszert, maximum 50 ezer az aminek még őszintén örülni tudtam volna. Ennél több pénzt sajnálnék ékszerre költeni, akkor is ha minden nap hordom.

A gyűrűnél sokkal fontosabb az hogy megmutasd, hogy ismered és figyelembe veszed a párodat. Lehet, hogy neked tetszene egy gyűrű, de neki nem. Ha számít neki az ára vagy az anyaga, akkor ne vegyél sokkal drágábbat se, mert az is rosszul sülhet el. Nekem rosszul esett volna, ha a párom százezreket költ a gyűrűre, mert nekem azt jelentené, hogy nem veszi figyelembe, hogy én mit szeretnék. Ettől még az eljegyzésnek nagyon örültem volna.

2021. júl. 1. 07:58
 33/36 A kérdező kommentje:
Már belátom, hogy igazatok van abban, hogy nem nekem kell, hogy tetsszen, hanem kizárólag az a fontos, hogy neki tetszik-e! Erre korábban nem gondoltam. Köszönöm a segítségeteket és a válaszaitokat!
2021. júl. 1. 15:05
 34/36 anonim ***** válasza:
65%
Örülnék ennek. Nem vészesen sok a 250.000 . Én gyűrűm 220.000 volt :) (véletlen láttam a számlát)
2021. júl. 7. 08:14
 35/36 anonim ***** válasza:
73%

Azt mondják, hogy tartós gyűrűt kell választani, olyat, mint amilyennek a házasságot szeretnéd. Na, én megkaptam a legolcsóbb, ezüst karikagyűrűt, ami karcolódott, feketedett. Állandóan tisztítottam. Szépnek szép volt, és amikor kaptam, akkor nagyon örültem neki, de ma már egy szinte sorolnám a sima bizsukkal. Ezzel sincs semmi gond, mert imádom a bizsukat is, csak azért ha eljegyzési, vagy karikagyűrűről beszélünk, akkor igen is, legyen magasabb kategória.

Nemrég rendeltem magamnak egy 3.2 grammos, egyedi tervezésű gyűrűt, ami a természetet szimbolizálja. Aranyból lesz, 80e Ft. Azért kell ekkora súly neki, mert viszonylag sok kő lesz benne, és azokat el kell bírnia. Ezért feltételezem, hogy már 50e Ft-ból is lehet szépet és tartósat kapni, és nem is tartom nagy összegnek egy életre szóló ékszerért, amit a szeretett nőnek veszel. Persze drágább is lehet, ha megengedheted magadnak, és szeretnéd megvenni neki.

2021. júl. 22. 00:52
 36/36 anonim ***** válasza:
51%
Nincs olyan, hogy illik. Ez attól függ, hogy mennyit keres. Ha valaki keres havi fél milliót, az ne egy 80 ezres vacakkal szúrja ki a szemem, de ha keresel havi 160 ezret csak ,akkor pedig ne 300 ezres gyűrűt vegyen :)
2021. júl. 23. 07:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!