Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek egy férfinek mennyit illik költeni átlagjában az eljegyzési gyűrűre?
Nem összegre gondolok, hiszen mindenkinek más az anyagi helyzete, hanem mondjuk egy havi nettó átlagkereset elfogadható? Netán túl kevés/sok ennyit költeni rá (250.000)?
Kérlek, kort is írj! Köszönöm!
#12 miért?
Italra, cigarettára, drogra, szerencsejátékra költött pénz ablakon kidobott! Sokan erre vagyonokat"áldoznak! Miért sokallod erre? Ez egy szép gesztus a párodtól! A szerelme, az irántad való elkötelezettségének a jelképe!
Legyünk optimisták hogy egy életre gondolja!
Első válaszoló vagyok.
A 15 ezer forintos gyűrűt is gondolhatja valaki egy életre. Maga a leánykérés szép gesztus, nem pedig az, hogy a gyűrű milyen, de úgy tűnik nem sikerül felfogni.
A gyűrűt például nem nyakban hordják, házimunka alkalmával sajnálja az ember, előfordulhat, hogy elhagyhatja valaki, stb. Azt a kezedet is használod amilyiken a gyűrű van, tehát logikusan gondolkodva is ez azt jelenti, hogy megsérülhet.
Ha a párom meglepett volna egy húsz ezernél drágább gyűrűvel, akkor elfogadtam volna a döntését, nem kérdeztem volna meg, hogy minek, na de 50 ezer után azért már igen. És nem azért, mert nem örültem volna, hanem azért, mert nekem nem ez jelenti azt, hogy szeret. Szép gesztus, igen. De akármilyen a gyűrű akkor is hozzámegyek ha már igent mondtam. Nem ez a fontos.
Vannak akiknek igen, de a legtöbb ember meg sem teheti, hogy 3 számjegyű összeg értékében gyűrűt vásároljon.
Vannak olyanok, akik nem a gyűrű értékével bizonyítják a szándék komolyságát.
Figyelj, kérdező, nem a mi véleményünk számít, csak és kizárólag "A NŐ"-é! Senki másé. Én mondhatom neked, hogy én nem örülnék, hogy ha 250e forintot elverne a párom a közös kasszánkból (mi azon vagyunk) egy szerencsétlen gyűrűre, de ha külön kassza lenne, akkor sem örülnék, mert ebből a pénzből elmehetnénk nyaralni egy nagyon jó helyre (inkább vigyen el, teszem azt, Izlandra, és kérje meg egy 1000 forintos gyűrűvel a kezem ott), vagy vehetne valamit a hobbimhoz, ha ajándékozni akar. Meg nekem ez a gyűrű túl semmilyen lenne, én inkább egy egyszerű, ezüst ördöglakatgyűrűre vágyom (nincs 10e forint), mert az olyan "MI" vagyunk. Meg amúgy sem szeretem sem a rozé aranyat, sem a gyémántot. Nekem ez kidobott pénz lenne. De ez ÉN vagyok, és nem a te NAGY Ő-d!
Ha ő ilyesmire vágyik, amit te veszel neki, ha nem valami más, sokkal fontosabb dolognak a rovására megy, akkor egészen biztosan örülni fog neki. Nekem rossz szájízem lenne, de ezt a párom tudja is, ezért nem venne nekem ilyet.
Szóval azt tanácsolom, valahogy puhatold ki, ő minek örülne, mit szeretne, akár barátnőkön keresztül, ha teljesen meglepetésnek szánod. Az a legfontosabb, és azzal teszed legesleginkább tiszteletedet, ha azt adod, amire ő vágyik, nem a gyűrű árával.
#15, #16
Köszönöm a válaszaitokat! Igazatok van, a lelkem mélyén tudom, de hát képzeljétek el a szitut:
Ott vagytok az irodában a többi kolléganővel, amint éppen kávéztok. Az egyik ilyet kapott, a másik olyat, a harmadik meg amolyat... Én meg mindezt hallva szúrjam ki a szemét egy bizsuval?
Ti nők ezt sokkal jobban tudjátok!
Kicsit olyan ez is, mint a sminkelés! Nem csak miattunk, férfiak miatt sminkelitek magatokat, meg manikűr, új ruha stb.stb.stb.., hanem legalább annyira a többi kolléganő miatt is, hogy mit fognak különben a többiek szólni? A gyereknek is azért vesznek drágább ruhát, mibilt, hogy a többiek ne nézzék ki maguk közül! Miért lennének mások az irodai kolléganők???
Kellett neked ráförmedni!:)
#18-as, a kérdező..
Te nem vagy férfi, Mariana árok mélyen sem! Ezért nem lesz eljegyzésed sosem, csak pláza folyosókon női parfüm illatot szagolhatsz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!