Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ennyire fontos a drága gyűrű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire fontos a drága gyűrű férfiak?

Figyelt kérdés

Párom ( férfi) megszólta az egyik ismerősét, hogy milyen gáz hogy csak 80 ezer Ft- os apró köves gyémántot vett, hogy neki nem lenne pofája ehhez.

Mondtam neki, hogy én is egyszer egy több köves gyémántot szeretnék. Kérdeztem tőle, hogy "baj" e hogy ez a vágyam. A válaszán lepődtem meg! Szerinte, ha olcsó gyűrűt, alapból olcsó ajándékokat szeretnék tőle mindig, akkor az árulkodik a személyiségemről és szerinte külsőre se néznek ki " ilyen jól". Szerinte szegényes, lennék, és ezért örül, hogy nálam (is) van egy határ, hogy nem kell az olcsó.

Őszintén szólva szerintem semmit nem jelent a gyűrű igény. Kinek mi. Én nem gondolom gáznak ha valaki olcsót vesz valakinek.

Férfiak? Ti mit gondoltok?

2020. szept. 2. 17:48
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Egyébként ennek a barátnak bőven van pénze. Magára rendszeresen költ több száz ezret, évente több nyaralás..... Csak a barátnőjétol "sajnálja".

Párommal egyetértunk, hogy annyit költs amit a pénztárca enged.

2020. szept. 3. 12:18
 22/24 anonim ***** válasza:
43%
Helyedben szégyellném magam, hogy egy ilyen felszínes idiótával terevezek épp közös jövõt.
2020. szept. 4. 09:28
 23/24 A kérdező kommentje:
22. Nem szégyellem magam... 😊
2020. szept. 4. 13:55
 24/24 anonim ***** válasza:

Fuhh... Két szerencsétlen 😀 Kár, hogy anonim. Megnézném ki ez a két ember (a kérdező és a párja), akik a pénzük nélkül egy forintot sem érnek. Tipikus példája vagytok azoknak az embereknek, akik "tele vannak" és mindenük a külsőség, de belül teljesen üresek és "olcsók". Dehát szokták mondani, hogy zsák a foltját. Sokszor megdöbbenek, hogy ez a közhelynek kikiáltott mondat mennyire igaz!

Még mielőtt nekem támadna bárki, léirom, hogy mi is tele vagyunk a párommal együtt és jó csaj is vagyok (ennél a kérdésnél ez is fontos, csak ezért írtam le 😀), de engem egyáltalán nem érdekelne a gyűrű érteke. Ugyanolyan boldog lennék, ha 5 milliót érne, mint ha "csak" az említett 80 ezret, ugyanis a lánykérés nem a gyűrűről és nem annak értékéről szól, könyörgöm. Ó te jó ég 🤦‍♀️ Mondjuk az egyik hozzászólásan említett 2900 Ft az durva, az már megalazó, de az már egy másik véglet...

2022. jún. 27. 16:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!