Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ennyire fontos a drága gyűrű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire fontos a drága gyűrű férfiak?

Figyelt kérdés

Párom ( férfi) megszólta az egyik ismerősét, hogy milyen gáz hogy csak 80 ezer Ft- os apró köves gyémántot vett, hogy neki nem lenne pofája ehhez.

Mondtam neki, hogy én is egyszer egy több köves gyémántot szeretnék. Kérdeztem tőle, hogy "baj" e hogy ez a vágyam. A válaszán lepődtem meg! Szerinte, ha olcsó gyűrűt, alapból olcsó ajándékokat szeretnék tőle mindig, akkor az árulkodik a személyiségemről és szerinte külsőre se néznek ki " ilyen jól". Szerinte szegényes, lennék, és ezért örül, hogy nálam (is) van egy határ, hogy nem kell az olcsó.

Őszintén szólva szerintem semmit nem jelent a gyűrű igény. Kinek mi. Én nem gondolom gáznak ha valaki olcsót vesz valakinek.

Férfiak? Ti mit gondoltok?

2020. szept. 2. 17:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
72%
Én is az egyszerűbb gyűrűket szeretem, de én kis egyszerű nő vagyok. Ha majd egyszer megkér a nemlétező párom xd, akkor olyan gyűrűt szeretnék, amit lehet hordani a hétköznapokon, és ami jól néz ki a karikagyűrű mellett / az eljegyzésit is olvasztassuk be a karika gyűrűkbe és egy kis takaros gyűrűm legyen, amit szívesen hordok. Nyilván, ha szeretem, akkor boldogan gondolok rá, de szerintem a gyémánt, meg ilyen-olyan kövek nem praktikusak.
2020. szept. 2. 20:34
 12/24 anonim ***** válasza:
51%

Nem elvárás a gyémántgyűrű, de attól még nagyon szép darab, az tény. Édesanyám kapott egyet évfordulóra, megtehetik szüleim. Egy szerényebb gyűrű volt anno az eljegyzési gyűrűje.

Ha megkérik a kezem nyilván nem várom el a gyémántot, mert nem ez a lényeg, de attól még nem fogom kiütni a pasim kezéből, ha mégis kapok, hogy "fúj gyémánt", nem vagyok álszent.

Egyébként meg a gyémánt az egyfajta befektetés, később ha kell, mert valamiért megszorul az ember, jó drágán ellehet adni, az értéke csak felfele megy. Illetve nagyon masszív egy gyémántgyűrű, nem kell levenni, amikor házimunkát végez az ember.

De a barátod felfogása nekem nagyon nem szimpatikus, semmi baj nincs egy szerényebb gyűrűvel. Nekem kimondottan tetszik a gyémánt, de nem szólok le olcsó gyűrűket, az érzelmi érték felbecsülhetetlen. Nem engedhet meg mindenki magának egy bazinagy brillt, meg nem is tetszik sok embernek vagy másra szívesebben költ, ez totálisan magánügy.

2020. szept. 2. 20:52
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Netflixen van egy sori, az első részében a gyémántokról volt szó, hogy a gyémánt reklámok a pasiknak szólnak, és őket paráztatja rá a média az ilyen jellegű phaszméregetésre.
2020. szept. 2. 21:00
 14/24 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem a gyémánt klisés, én aprócska akvamarin vagy rózsaszín zafír köveset szeretnék, olyan 60-80 ezer.

Akkor nem vagyok "jó csaj"? :D

2020. szept. 2. 21:01
 15/24 anonim ***** válasza:
4%
14: nekem is azok tetszenek nagyon :)
2020. szept. 2. 21:03
 16/24 anonim ***** válasza:
28%
Én pont azt olvastam egy cikkben, hogyha valaki drága gyűrűt vesz, akkor sokkal nagyobb valószínűséggel válnak el öt éven belül (egy havi fizu volt a választóvonal). Azóta nem szeretnék drága gyűrűt.
2020. szept. 3. 01:22
 17/24 anonim ***** válasza:
97%
Nekem inkább az a fura, ha valaki nem követi az “addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér” elvet. Ha valaki csóró, vagy épp átlagos keresetű, fölösleges ilyennel villogni. Akkor meg egy ezüst ékszer is megterhelheti a pénztárcát. Halogatni az eljegyzést meg felesleges, mert az jobban fáj egy nőnek szerintem, mint ha egy nem túl drága, de tartós gyűrűvel kérik meg :D. Engem személy szerint soha nem érdekeltek az ékszerek, néha volt egy-egy bizsum, de mindig elhagytam, meg különleges alkalmakra egy nyakláncot lehet hogy felteszek. De magát a gesztust már nagyon várom :D.
2020. szept. 3. 10:21
 18/24 anonim ***** válasza:
41%

17.-nek.

- Aki csóró, az ne nősüljön, vagy vegyen el egy gazdag lányt!

- Jönnek itt sokan, hogy nekik jó az ócsó is. Nos, szerintem vannak olyan alkalmak, amikor nem jó. Esküvő...legalább az első, diplomaosztó, keresztelő,...ilyenkor illik egy maradandó, drága ékszer, vagy férfinek óra.

2020. szept. 3. 11:17
 19/24 anonim ***** válasza:
64%

18: ja, ESKÜVŐ. de nem eljegyzés

Szerintem sokkal jobb egy eljegyzésre olcsóbb gyűrűt adni, hogy a közös karikagyűrű és maga az esküvő ne legyen rohadt gyász. Imádom, mikor abpali elver 500-at a rohadt eljegyzésre, aztán 3 évig jegyesek, mert nem tudnak normális esküvőt összehozni vagy pedig szétszarrágóskodják az egész lagzit és kikötnek a nagy rongyrázás után egy ótvar étteremben, normális fotós híján Gyuri bácsival, aki még a vízszinteset sem találja meg a képen...

Szerintem az eljegyzés nem akkora dolog. Semmit nem is jelent jogilag, semmi extrával nem jár. Érdemesebb azt a pénzt beletolni az esküvő élményébe és a közös gyűrűpárba, nem pedig egy "semmitérő" ígéretre.

2020. szept. 3. 11:51
 20/24 anonim ***** válasza:
61%

19.-nek.

Esküvő??? Szerinted hülye vagyok, hogy zabáltassak egy rakás senkit, egy valag pénzért?

Romantikus eljegyzés, majd kis esküvő, egy Balaton felvidéki kápolnában, szűk, családi körben. A rokonság meg dugja fel a 4. mikrót, meg a 23. étkészletet...amit ők is kaptak.

2020. szept. 3. 12:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!