Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire fontos a drága gyűrű férfiak?
Párom ( férfi) megszólta az egyik ismerősét, hogy milyen gáz hogy csak 80 ezer Ft- os apró köves gyémántot vett, hogy neki nem lenne pofája ehhez.
Mondtam neki, hogy én is egyszer egy több köves gyémántot szeretnék. Kérdeztem tőle, hogy "baj" e hogy ez a vágyam. A válaszán lepődtem meg! Szerinte, ha olcsó gyűrűt, alapból olcsó ajándékokat szeretnék tőle mindig, akkor az árulkodik a személyiségemről és szerinte külsőre se néznek ki " ilyen jól". Szerinte szegényes, lennék, és ezért örül, hogy nálam (is) van egy határ, hogy nem kell az olcsó.
Őszintén szólva szerintem semmit nem jelent a gyűrű igény. Kinek mi. Én nem gondolom gáznak ha valaki olcsót vesz valakinek.
Férfiak? Ti mit gondoltok?
Drága tárgyak, felesleges , alapvetően a kapcsolatok nem erről szólnak, se párkapcsolat se emberi kapcsolat. Ráadásul nem is alkalmas emberi érték meresre.
Így ez alapján én nem értek egyet vele.
Én például filmbe illően pórul jártam.
A barátom eljegyzett ,de később szakítottunk.
Gyönyörűszép gyűrűt kaptam...volt is belül jelzés a gyűrűn belevésve, gondoltam nagyon drága lehetett. Majd szakítottunk...
Vissza akartam adni azt mondta tartsam meg elvittem zaciba, és kiderült, hogy 2900 Ft-ot ért. hát néztem hülyén
Én feleslegesnek tartom az ékszereket, barátnőm is ilyen.
Egyik munkatársam netről rendelt gyűrűt kapott, mondta hogy tök jó áron, 3000-ért szerezték be. Kicsit drágának tartottam. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!