Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kèrdèsem az lenne hogy veletek is közölte a párotok hogy nem vesz el feleségül?
Figyelt kérdés
Van egy 1 èves kisfiunk. Eddig mindig mondta hogy hozzá megyek e? Meg elvesz. S mikor mondtam neki akkor õ màr nem akarja meg stb.. :/2019. nov. 14. 19:08
21/22 anonim válasza:
#9 Először is, nem azt írtam, hogy benyögöd, hanem hogy behányod. Mivel okádod magadból a frusztrációdat meg a keserűséget, amikor ezt írkálod mindenhová.
Másodszor nem sikerült felfogni a többit se amit írtam. Kérdeztem, három dolgot, egyikre se tudtál válaszolni. Egy negyediket is kérdezek, bár nyilván arra se fogsz válaszolni: az nem színészkedés meg hazudozás, hogy a férfi azt mondja, ő is házasságpárti, miközben esze ágában sincs elvenni a nőt?
Sajnállak, mert ezek szerint neked egy hazugsággal teli, kapcsolatnak csúfolt foshalmaz a "tökéletes" meg a "boldogság". Ja nem, nem is sajnállak, megvetlek.
22/22 anonim válasza:
A kérdező se tiszta fialás... először leírja, hogy féltékeny azokra, akiket vele ellentétben elvesznek, majd letagadja. Egyébként a poronty nem egy csúnya szó, ellentétben azzal, amit a régi öregek kitaláltak a házasságon kívüli gyerekekre. Bizony-bizony, a te porontyodra is igaz az az "F"-el kezdődő szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!