Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kèrdèsem az lenne hogy veletek is közölte a párotok hogy nem vesz el feleségül?
#2 Minden kérdés alá behányod ezt a "boldog meg tökéletes kapcsolat" hülyeséget. Mitől tökéletes ez a kapcsolat, mikor a kérdező párja folyton hazudott neki meg hitegette? Vagy szerinted a tökéletes kapcsolatokban természetes dolog a hazudozás? Meg milyen boldogság, amikor a kérdező pont nem boldog, mert becsapták, meg nem jó neki ez a pasim-csajom állapot?
A kérdésre válaszolva: nem, velem nem közölte, mert mi tisztáztuk már a kapcsolat elején, hogy mindketten házasságpártiak vagyunk. Nem estem volna teherbe házasságon kívül. Neked is még a gyerek előtt kellett volna tisztázni, hogy ki mit szeretne. Most vagy beletörődsz és lenyeled neki, hogy hónapokon/éveken át hazudott neked, vagy otthagyod és keresel normális társat - ami egyedülálló anyukaként nem lesz könnyű.
#3 en is ugy gondoltam h nincs hazassag, nincs gyerek, aztan lett hazassag, lett gyerek, majd a ferjem siman lelepett es lettemen egyedulallo anyuka. A hazassag nem garancia a boldog parkapcsolatra.
Kerdezo, amennyiben hitegetett ez nem fair, de nincs itt a vilag vege ha a kapcsolat jo, a gyerekkel pedig teljes.
Valami megvaltozhatott benne irantad de biztosan nem az h ha mar szultel is neki akkor minek a lagzi.
Nincs gyerekünk, de igen 2 év után nagy nehezen kinyögte. Mindig azt mondogatta, "majd egyszer", de nekem ez édes kevés volt, hát addig kérdezgettem, míg bevallotta, hogy esze ágában sincs elvenni ő irtózik ennek a gondolatától ez őt hidegen hagyja és az úgyis csak egy papír nem ettől függ, hogy valaki szereti e a másikat és még sokba is kerül(lol 2 tanús esküvőt akartam biztosan egy vagyon lett volna). Mindegy is a lényeg, hogy félig meddig beletörődtem, de pl annyira irigylem az osztálytársam most jegyezték el😍
Bár úgysem tudok mit tenni ez ellen🤷♀️
Kedves 3-as!
Igen benyögöm! Mert jogosan nyögöm be!
Jobb ha kényszerből veszi el? Azért mert úgymond b**aszogatva van?
Végig mulattja, mosolyogja az esküvőt és játssza azt a férjet amit elvárnak tőle? A színéskedés és a hazugság jobb?
hajrá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!