Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Kèrdèsem az lenne hogy veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kèrdèsem az lenne hogy veletek is közölte a párotok hogy nem vesz el feleségül?

Figyelt kérdés
Van egy 1 èves kisfiunk. Eddig mindig mondta hogy hozzá megyek e? Meg elvesz. S mikor mondtam neki akkor õ màr nem akarja meg stb.. :/

2019. nov. 14. 19:08
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%
Ezt talán gyerek előtt kellett volna rendezni.
2019. nov. 14. 19:30
 2/22 anonim ***** válasza:
28%
És ha nem vesz el feleségül, akkor hiába vagytok boldogok, és minden tökéletes és van egy közös gyermek....te kidobod a francba csak mert nem vesz el??
2019. nov. 14. 19:35
 3/22 anonim ***** válasza:
88%

#2 Minden kérdés alá behányod ezt a "boldog meg tökéletes kapcsolat" hülyeséget. Mitől tökéletes ez a kapcsolat, mikor a kérdező párja folyton hazudott neki meg hitegette? Vagy szerinted a tökéletes kapcsolatokban természetes dolog a hazudozás? Meg milyen boldogság, amikor a kérdező pont nem boldog, mert becsapták, meg nem jó neki ez a pasim-csajom állapot?

A kérdésre válaszolva: nem, velem nem közölte, mert mi tisztáztuk már a kapcsolat elején, hogy mindketten házasságpártiak vagyunk. Nem estem volna teherbe házasságon kívül. Neked is még a gyerek előtt kellett volna tisztázni, hogy ki mit szeretne. Most vagy beletörődsz és lenyeled neki, hogy hónapokon/éveken át hazudott neked, vagy otthagyod és keresel normális társat - ami egyedülálló anyukaként nem lesz könnyű.

2019. nov. 14. 19:48
 4/22 anonim ***** válasza:
60%

#3 en is ugy gondoltam h nincs hazassag, nincs gyerek, aztan lett hazassag, lett gyerek, majd a ferjem siman lelepett es lettemen egyedulallo anyuka. A hazassag nem garancia a boldog parkapcsolatra.

Kerdezo, amennyiben hitegetett ez nem fair, de nincs itt a vilag vege ha a kapcsolat jo, a gyerekkel pedig teljes.

Valami megvaltozhatott benne irantad de biztosan nem az h ha mar szultel is neki akkor minek a lagzi.

2019. nov. 14. 21:07
 5/22 anonim ***** válasza:
84%

Nincs gyerekünk, de igen 2 év után nagy nehezen kinyögte. Mindig azt mondogatta, "majd egyszer", de nekem ez édes kevés volt, hát addig kérdezgettem, míg bevallotta, hogy esze ágában sincs elvenni ő irtózik ennek a gondolatától ez őt hidegen hagyja és az úgyis csak egy papír nem ettől függ, hogy valaki szereti e a másikat és még sokba is kerül(lol 2 tanús esküvőt akartam biztosan egy vagyon lett volna). Mindegy is a lényeg, hogy félig meddig beletörődtem, de pl annyira irigylem az osztálytársam most jegyezték el😍

Bár úgysem tudok mit tenni ez ellen🤷‍♀️

2019. nov. 14. 21:56
 6/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm aranyos vàlaszotokat jôl esett töletek. :) h@t én nem Szerettem volna gyermeket mèg! De màr akkor is hitegetett.. Mindig vitatkozunk. (Màs nõk miatt:/
2019. nov. 15. 03:23
 7/22 A kérdező kommentje:
Sokszor voltunk Magyarorszàgon de,nem fette meg..De az a szégyen hogy èlettársi pappirunk sincs. De ö még "szeret"..
2019. nov. 15. 03:32
 8/22 A kérdező kommentje:
Csak mikor megtudtam babàt vàrok màr nem is bàntam. Mindig megvigasztal.Csak ezt a sok esküvöt lâtva.. Kicsit fèltèkeny vagyok :)) de majd elmúlik kèsöbb talàn.. :(
2019. nov. 15. 03:40
 9/22 anonim ***** válasza:
23%

Kedves 3-as!

Igen benyögöm! Mert jogosan nyögöm be!

Jobb ha kényszerből veszi el? Azért mert úgymond b**aszogatva van?

Végig mulattja, mosolyogja az esküvőt és játssza azt a férjet amit elvárnak tőle? A színéskedés és a hazugság jobb?

hajrá...

2019. nov. 15. 07:24
 10/22 A kérdező kommentje:
Èn nem könyörögtem neki egyszersem! Nincs is szàndékomban! Csak jòl esett volna ... ennyi..
2019. nov. 15. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!